گوش_پاک_کن مدیر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 157 عنوان کسی که بچه طلاق باشه میتونه همسر خوبی بشه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست دوستان کسیو دیدید اطرافتون که فرزند طلاق باشه یا پدر و مادر نداشته باشه ولی همسر خوبی برای شوهرش بوده باشه؟ و مادر خوبی؟؟؟ صاحب ۲ فرزند آدرین و آنا ۸ و ۱۳ ساله👫 1402/01/12 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2713 منم دقیقا تو شرایطیم که داداشم میخواد دختری رو بگیره که با مادربزرگش زندگی میکنه شب و روز ندارم انقد ... فقط به ذات آدم ها ربط داره.زنداداش من که خیلی خانومه من همیشه بهش حس خواهرانه دارم
baranepaeeziiiiii عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 13961 منم دقیقا تو شرایطیم که داداشم میخواد دختری رو بگیره که با مادربزرگش زندگی میکنه شب و روز ندارم انقد ... شما چرا نگرانی؟😑
گوش_پاک_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 157 شما چرا نگرانی؟😑 چون میترسم داداشم زندگیش خراب شه صاحب ۲ فرزند آدرین و آنا ۸ و ۱۳ ساله👫
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8900 الان خود من بچه ی طلاقم اینقدر توی زندگی سختی کشیدم.دارم تنها زندگی میکنم.کار میکنم.تازه افسردگی هم ... اره دیگه بچهای طلاق از بچگی تو مشکل هستن و این رو روح و روان تاثیر زیادی داره ولی بازم قوی ادامه میدن💪 مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
baranepaeeziiiiii عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 13961 چون میترسم داداشم زندگیش خراب شه بخاطر اینکه دختره بچه ی طلاقه؟ بچه های طلاق خیلی مهربونن.😞 کاری به شما ندارم ولی اطرافیان با حرفاشون باعث میشن بچه های طلاق عقده ای بشن.😞
baranepaeeziiiiii عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 13961 اره دیگه بچهای طلاق از بچگی تو مشکل هستن و این رو روح و روان تاثیر زیادی داره ولی بازم قوی ادا ... آره.😀☺
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2713 اتفاقا چون پدرومادر ندارن و احساس تنهایی میکنن کمی محبت میکنی محبتت به چشمشون میاد و قدردان هستن
delarose عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 16 ندیدم تو اطرافیان ولی به عقیده من همچین آدمی چون تو زندگیش از طرف پدر و مادر کمبود داشته و زند ... حالا از کجا میدونی کمبود داره، پدر و مادرا هم بنا به دلایلی ممکنه طلاق بگیرن اما دلیلی نداره به بچه شون محبت نکنن ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...
delarose عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 16 اتفاقا چون پدرومادر ندارن و احساس تنهایی میکنن کمی محبت میکنی محبتت به چشمشون میاد و قدردان هستن مگه پدر و مادرشون مرده ن که میگین پدر و مادر ندارن! ؟🤔 😁 فقط جدا سدن از همدیگه متوجه هیتی عزیزم ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2713 مگه پدر و مادرشون مرده ن که میگین پدر و مادر ندارن! ؟🤔 😁 فقط جدا سدن از همدیگه متوجه هیتی عزیزم&nb ... ممنظورم زن داداش خودم بود.