2777
2789

دوستان کسیو دیدید اطرافتون که فرزند طلاق باشه یا پدر و مادر نداشته باشه ولی همسر خوبی برای شوهرش بوده باشه؟ و مادر خوبی؟؟؟

صاحب ۲ فرزند آدرین و آنا ۸ و ۱۳ ساله👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من ‌.

بنظرم اگر بچه ی طلاق نبودم نمیتونستم این همه مشکلاتو تحمل کنم تو زندگی مشترک

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ندیدم تو اطرافیان ولی به عقیده من همچین آدمی چون تو زندگیش از طرف پدر و مادر کمبود داشته  و زندگی چندان آرومی هم نداشته به دنبال جبران کردنِ این خلا تو زندگیشه و برای همسر و فرزندش کم نمیزاره

بله زنداداشم پدرومادر نداره ولی خییییلی از اون یکی زنداداشم ذات بهتری داره برادرم عاشقشه

منم دقیقا تو شرایطیم که داداشم میخواد دختری رو بگیره که با مادربزرگش زندگی میکنه شب و روز ندارم انقدر نگرانم 

صاحب ۲ فرزند آدرین و آنا ۸ و ۱۳ ساله👫
بله من ‌. بنظرم اگر بچه ی طلاق نبودم نمیتونستم این همه مشکلاتو تحمل کنم تو زندگی مشترک

الان خود من بچه ی طلاقم اینقدر توی زندگی سختی کشیدم.دارم تنها زندگی میکنم.کار میکنم.تازه افسردگی هم دارم دارو میخورم.واقعا اگه کسی دیگه جای من بود شاید تا الان خودشو میکشت.😞