بهش میگم چرا گذاشتی دیگران با حرفاشون پیش شوهرم زندگیمو خراب کنن😔چرا همون موقع لالشون نکردی ک حرف نیاد بیرون
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
عزیزم انشالله نتیجه کارشونو می بینند انشالله صلاحی تو این کار بوده باشه ک خدا زودی نشونت بده
ان شالله ممنونم ازت
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
عزیزم من از زندگی سیرم تو از طلوع و غروب آفتاب حرف میزنی
چون رو مشکلاتت زوم کردی گاهی باید همه چی رو رها کرد و بدون هیچ فکری فقط به زیبایی ها طبعیت نگاه کنی و سرشار از حس خوب بشی همه زندگیا سختی دارن ولی خوب یه قشنگی های هم هست و میشه لابه لای اون سختی بهشون دلخوش بود
هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️