2777
2789
عنوان

اگه خدارو ببینی چه گله ای ازش میکنی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست

بهش میگم چرا گذاشتی دیگران با حرفاشون پیش شوهرم زندگیمو خراب کنن😔چرا همون موقع لالشون نکردی ک حرف نیاد بیرون

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ریدن تو قشنگیش من از اول عمرم قشنگی ندیدم

صبح زود بیدار شو طلوع افتاب نگاه کن یا غروب افتابش با نارنجی شدن اسمونو ببین باز بگو ببینم قشنگی نمی بینی؟؟همه ی اینا واقعا نعمتن که هواسمون بهشون نیست

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
بهش میگم چرا گذاشتی دیگران با حرفاشون پیش شوهرم زندگیمو خراب کنن😔چرا همون موقع لالشون نکردی ک حرف ن ...

عزیزم انشالله نتیجه کارشونو می بینند انشالله صلاحی تو این کار بوده باشه ک خدا زودی نشونت بده

عزیزم انشالله نتیجه کارشونو می بینند انشالله صلاحی تو این کار بوده باشه ک خدا زودی نشونت بده

ان شالله ممنونم ازت

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خدا خوب بوده وهمه چی بهم داده من خودم بی عقل بودم یسری کاراروکردم و خودمو مریض و روانی کردم  ال ...

خ‌دا همیشه می بینه همیشه هواسش بهمون هست همشیه مشتقاق شنیدن صدامونه ماییم که در حقش بی مهری می کنیم من خودم که شرمندشم

عزیزم من از زندگی سیرم تو از  طلوع و غروب آفتاب حرف میزنی

چون رو مشکلاتت زوم کردی گاهی باید همه چی رو رها کرد و بدون هیچ فکری فقط به زیبایی ها طبعیت نگاه کنی و سرشار از حس خوب بشی همه زندگیا سختی دارن ولی خوب یه قشنگی های هم هست و میشه لابه لای اون سختی بهشون دلخوش بود

حیفه دنیا به این قشنگی...نگو اینجوری ...باهمه سختی ها دنیا هنوز قشنگی هاشو داره

ولی  واقعا حالم بعضی موقع آنقدر بد میشه که هیچوقت دوست ندارم توی این دنیا باشم😓

آره قشنگی داره هنوز ولی برای بعضی ها نه برای من😑