عجیبترینش یه حاجت سخت دارم گفتم خدایا اگه به صلاحمه و حاجت روا میشم بهم نشونه بده و چندبار نشونه داد
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوابای عجیب زیاد دیدم واقعا ولی چیزی که حضور ذهن داشته باشم این بود که خوابیده بودم و ساعت ۱۷:۳۰ یه برنامه تلویزیونی قرار بود بده زنده و من خواب بودم تو خواب تو خووود خواب ها ساعت رو گفتن و گفتن پاشو منم پاشدم خخخ خیلی وقت پیشه برا سال ۹۵شاید دقیق یادم نیس
میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
من یک سقط داشتم و خیلی ناراحت بودم. چند شب بعد، خواب مادربزرک مرحومم را دیدم که اون جنین سقط شده را که در خواب به شکل یک نوزاد خوشرو بود، روی پا گذاشته بود و داشت خوابش می کرد. بعد از این خواب آرام شدم.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
ک اینکه من گاهی اوقات ناخواسته تو خواب پرواز روح انجام نیدم اونم موقعی که خوابم سبکه. مثلا از ی ارتفاع خیلیییی بلند خیلیییی بلند در حال سقوطم و ارامش مطلق دارم اوایلش میترسیدم بخورم زمین و لمیرم ولی تصنیم گرفتم اگه پیش اومد برام بگم خدا با منه اینو اون موفه ک تو اسمونم میگم و راااااحت خودمو سبک میکنم و سقوط میکنم و یهو اخراش ک میترسم و میخام پاشم بدنم انگاری قفل کرده باید زور بزنم و بیدار شم اینجاش یکم بده
میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
خیلی خواب عجیب دیدم چندوقت پیش عروسک بچگیامو دیدم تو به شکل ی دختر بچه زنده دراومده بود خیلی ناز بود چون عروسکم چشم آبی ومو طلایی بود اینم همون عروسکم بود ولی ب شکل انسان گفتم چطور زنده شدی؟گفت من همیشه زنده بودم تو نفهمیدی😐😐پشمام ریخت وبیدار شدم😂😂😂