2777
2789

سلام،من روز قبل موعد پری بیبی خودکاری زدم کمرنگ شد،فرداش دوتا مدیکور زدم مثبت شد اما کمرنگ بود به پر رنگیه خط سی نبود ولی واضح دیده میشد،غروبش یه دونه خارجی زدم اونم مثبت کمرنگ بود رفتم آز،که میشد همون روز موعد پری بتام شد -2- الان نمی‌دونم حامله م یا نه.کسی تجربه مشابه داره؟ نتیجه چی شد ؟

نیستی دیگه ازمایش از بی بی مطمئنتره 

بی بی مثبت کاذب زیاد داره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی امکان داره لقاح دیر شده باشه🥺

ممکنه 

من شنیدم بی بی چک زودتر از آزمایش نشون میده 

ی ده روز دیگه صبر کن اگر پریود نشدی اول ی بی بی چک بزن اگر باز دیدی مثبت نشون داد برو آز 

البته ده روز دیگه قاعدتا باید پررنگ بشه خطش

مگ میشه این همه مثبت بشه بعد از منفی بازم صبر کن احتمال حاملگی هست میتونی عکس بیبی هات و بفرستی؟

نه انداختم آشغال😂 اما همون دقیقه پررنگ شدن ، حتی به چشم خودم اعتماد نکردم ،همسرمم گفت دوخطه

نه انداختم آشغال😂 اما همون دقیقه پررنگ شدن ، حتی به چشم خودم اعتماد نکردم ،همسرمم گفت دوخطه

پس بارداری بنظرم😍صبر کن بعد بازم از بده

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs
یعنی سه تا مارک متفاوت هم کاذب داشته ؟! بلاتکلیف موندم 😐

اره ببین اینجا یکی یادمه ۴تا بی بی زده بود که دوخط شده بود همه گفتن بارداری ازمایشش منفی بود و بعدش پریود شد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست