2777
2789
عنوان

کیا دیگ سنگی دارن؟؟

109 بازدید | 8 پست

سلام خانما امروز ی دیگ سنگی گیرم اومده،کیا دیگ سنگی دارن؟چجور باید آماده اش کنی برای پخت و پز،من شنیدم باید با روغن چرب کنی،میسه اگر دارید راهنماییم کنید و اینکه غذا داخلش خوب میشه؟

من دارم عالیه

یکی از ظرفهای خوب طب اسلامیه ک روایت هم در موردش داریم

اره اول تمام داخل و بیرونش رو چرب کن بزار 24 ساعت بمونه

بعد داخلش شیر بجوشون بریز دور

همیشه هم زیرش شعله پخش کن بزار 

غذایی که داخلش پخت بشه حاوی کلسیم هست

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم با دنبه چربش کرد همه حاشو هم داخل هم بیرون درش همه حاشو  یه ۲۴ ساعت موند 

بعد شستیم و آماده شد 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

غذا داخلش عالی میشه

مخصوصا قیمه و آبگوشت 

وووولی خیلی مراقبت میخواد ازاین بابت که با دنبه همش باید چربش کنی

مال من که ترک خورد و بلااستفاده شد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
داخل نت خوندم ک شیر نباید داخلش بجوشونی ک

نمیدونم والا دوستم قبل تر از من خریده بود اون به من گفت

منم قبل از استفاده یه بار شیر داخلش جوشونده ریختم دور 

بعد اینکه اصلا نیاز نیست مدام با دنبه چربش کنی چون دیدم یه کاربر گفته

همون بار اول کافیه تمام داخل و خارجش

والا من خیلی مراقبت هم نمیکنم شده داغ داغ هم گذاشتمش تو سینک ترک هم نخورده خدا را شکر 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.