2777
2789
عنوان

بارداری روز ۹ پریودی چجوری میشه

370 بازدید | 3 پست

من دوبار باردار شدم یکبارش سقط شد هردو دفعه وقتی فردای پاک شدنم اقدام داشتم دو روز بعدش به لکه بینی افتادم و دیگه چون اقدام نداشتم میگم بارداریم از همون بوده و لکه بینی لانه گزینی بوده.

واقعا یعنی ممکنه روز ۹ پریودی ادم باردار شه مگه. خیلی برام عجیبه چرا بدنم اینجوریه.

حالا از این ماه تصمیم گرفتم دقیقا بعد از پاک شدنم اقدام کنم ایشالله باردار شم باز چون چندماهه روز تخمک گذاریم اقدام میکنم و باردار نشدم.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه 6 روز عقب انداختم هنوز پریود نشدم از دیروز شکم دردای بدی دارم... 

حالت تهوع و سفتی سینه هم دارم😕 حالا نمیدونم خبری هست یا نه یه بار بی بی زدم منفی بود

ماه قبل هم 8 روز عقب انداختم بیخیال شدم دیگه😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊