2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کلا بامزع نداشتیم بچه ک بودیم ی شوهر عمم غارتگر اجیل خونع فامیل بود ته تهش بمون حال میداد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ما کلا بامزع نداشتیم بچه ک بودیم ی شوهر عمم غارتگر اجیل خونع فامیل بود ته تهش بمون حال میداد

ما کل فامیل پدریم غارتگر اجیل و شکلاتن همین هفته پیش دختر عمم کل شکلاتای تو ظرفو کرد تو کیفش برد 😂

رفتیم کرمانشاه خونه فامیلمون، خلاصه رسیدیم اونجا طرف زنگ زد که کجایین، بابامم رفته بود شیرینی بگیره داداشم گوشیو برداشت عروسشون پشت خط بود داداشمم هول شد اومد بگه سلام عیدتون مبارک باشه و فلان یهو برگشت گفت سال عیدتون مبارک باشه چندددددبارم تکرارش کرد ما مرده بودیم اینور

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
ما کل فامیل پدریم  غارتگر اجیل و شکلاتن همین هفته پیش دختر عمم کل شکلاتای تو ظرفو کرد تو کیفش ب ...

ی شوهر خاله دارم 

ینی موتور من و اون ک راه میوفته کل فامیل عاجزن از دست ما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اقا چشتون بد نبینه ما رفتیم خونه مامان بزرگم عید دیدنی بعد عمو ها عمه ها کلا جمع شده بودن اونجا او حرف میزدن بعد مامان بزرگم پاش درد میکنه بنده خدا بعد صدام کرد ک بیا این شیرینی رو بگیر شیرینیم تو یه سینیه بیضی شکل ک روشم سلفون کشیده بودن خلاصه من اومدم سلفون اینو باز کنم حواسم نبود  ۶ ۷ تا از شیرینیا پخش زمین شدن خیلی ریلکس شیرینیا رو با دستم برداشم ریختم تو ظرفشویی انگار ن انگار ک اتفاقی افتاده به شیرینی گرفتنم ادامه دادم 😂😑😂

رفتیم کرمانشاه خونه فامیلمون، خلاصه رسیدیم اونجا طرف زنگ زد که کجایین، بابامم رفته بود شیرینی بگیره ...

😂😂😂😂

حالا مامان من زنگ زد به زن عموم مامانش برداشته حالا این بنده خدا انگار صداش خیلی کلفت و مردونه بوده مامان منم فکرده عمومه نیم ساعت باهاش حرف میزده رفتیم عید دیدنی بهمون گفت من بودم پشت گوشی مقطره قطره از خجالت اب شدی رفتیم تو زمین 😂

اقا چشتون بد نبینه ما رفتیم خونه مامان بزرگم عید دیدنی بعد عمو ها عمه ها کلا جمع شده بودن اونجا او ح ...

😂😂😂😂 همون لحظه مامان بزرگت میدید الان باید حلواتو پخش میکردیم تو نی نی سایت

😂😂😂😂 همون لحظه مامان بزرگت میدید الان باید حلواتو پخش میکردیم تو نی نی سایت

اتفاقا دید چون دقیقا وسط پذیرایی شوت شدن شیرینیا ولی جلو مهمونا به روم نیوورد بعدشم ک  در رفتم خونمون😐😂🤦🏼‍♀️

😂😂😂😂  حالا مامان من زنگ زد به زن عموم مامانش برداشته حالا این بنده خدا انگار صداش خیلی کلف ...

😂😂😂😂

خودمم اونجا هی موقع احوال پرسی و تبریک و اینا زبونم میگرفت تففففف 

بدبختی اینجاس که زن عموم رفته اونجا گفته فلانی سِتکه مَزگی کرده( چون زبونش لکیه اونا اکثرا اینجوری تلفظ میکنن سکته مغزی رو) اینا اونو تعریف کردن خندیدن نکنه سوتیای منم تعریف کنن😐😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...