2777
2789
شرکت

اگر تهران زندگی نمیکنی و اجاره نداری خوبه

ولی اگر تهران زندگی می‌کنی یا اجاره خونه برعهده تویه کنه.

خوبه بنظرم من بودم قبول میکردم 

البته کرایه مسیر رفت آمد رو در نظر بگیر 

مثلا چیکار میکنی ..واقعن دوست دارم بدونم اونایی ک خرجشون زیاد چیکارا میکنن بر خودشون🤔

من لباس زیاد میخرم مثلا این ماه سه جفت کفش خریدم ۴ تا مانتو خریدم چند دست لباس تو خونه خریدم  کلی خوراکی میخرم رستوران زیاد میرم باشگاه میرم   کلی  وسایل فانتزی خریدم این ماه کلا هر ماه برای خودم خرج می‌تراشم ناراحتم نیستم کار میکنم که لذت ببرم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تهران زندگی نمیکنی و اجاره نداری خوبه  ولی اگر تهران زندگی می‌کنی یا اجاره خونه برعهده توی ...

من تهرانم اجاره ام نمیدم وسیله ام دارم در واقع این ۹ تومنو کلا واس خرج خودمو پس انداز خودم میخوام نسبت ب ساعتش ک از ۷ صب تا ۳ هستش میخواستم ببینم میصرفه ک ۹ تومن بگیرمو کافیه یا نه

اشتباه ما کجا بود!
من تهرانم اجاره ام نمیدم وسیله ام دارم در واقع این ۹ تومنو کلا واس خرج خودمو پس انداز خودم میخوام نس ...

بنظرم خوبه من بودم قبول میکردم با شرایط شما 

من خودم شهرستان سرکار میرفتم از صبح هشت تا هشت شب با دوساعت استراحت ماهی دو نیم این اواخر کرد سه تومن که از کار دراومدم واقعا اذیت میشم و نمیصرفید

من لباس زیاد میخرم مثلا این ماه سه جفت کفش خریدم ۴ تا مانتو خریدم چند دست لباس تو خونه خریدم  ک ...

درسته چون دائم بیرونی باید لباس و کفش بیرونی هم زیاد بخری..من باشگاه میرم مثلا لباس باشگاهی زیاد دارم با کتونی

ولی کفش یکی اونم حالا تو مجلسی چیزی بشه بپوشم بیشتر کتونی پوشم ..

من تو عید دوتا مانتو خریدم هنوز قسمت نشده یکیشو بپوشم 

همسرم غر میزنه چرا برداشتی نمیپوشی میگم خب فعلا جای خاصی نرفتیم چون مانتومجلسیه خب واسه مجلس مناسب  فعلا پیش نیومده بپوشم 

فک کن‌مانتو زرقو برقیو ببری پارک بپوشی مردا نمیفهمن😂تو مسافرتم معمولا پیرهن میپوشم راحت باشم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته