پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
آها بعد اینکه آزمایش خون دادم و اونم مثبت بود باید چیکار کنم پیش ماما برم تا بگه منعم یا نه؟
بعد اینکه آزمایش مثبت شد باید تحت نظر متخصص زنان باشی
خودش وضعیتت رو چک میکنه تاریخ مراجعه ی بعدی رو تعیین میکنه و با توجه به شرایطت میگه چی برات خوبه چی بد
انشاالله که راحت باشه بارداریت
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
بعد اینکه آزمایش مثبت شد باید تحت نظر متخصص زنان باشی خودش وضعیتت رو چک میکنه تاریخ مراجعه ی بعدی ر ...
اها اینو یادم رفت بگم باید به نزدیک ترین بهداشت محل زندگیتم مراجعه کنی و پرونده بارداری تشکیل بدی