2777
2789

بعدا ب هوش اونده باشه؟ چند روز طول کشیده؟ 

جاریم تصادف کرده ۲۸ اسفند از اونروز بیهوشه هوشیاریش ۴ بود ک پریروز شد ۶ 

کسی داشتین تو نزدیکا ب هوش اومد؟ چند وقت طول کشید؟ حالشون خوب شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تصادف کرده تازه شده بود ۱۹ ی بچه ۲ ساله ام داره لطف کنید امن یجیب بخونید براش ب هوش بیاد انشالله

اخی بنده خدااا ۱۹سال که خیلی جون بوده براش ایه الکرسی میخونم 

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
آره عزیزم من عموم تصادف کرد هشیاریش پنج بود به هوش آمد  توکلمون به خدا باشه  اسیب جدی که ...

اره این ۳ونیم چار بود ولی شکر خدا شد ۶ 

اره سالمن ولی خوب شکستگی مهره داره ولی باید ب هوش بیاد تا عمل بشه 

مه فکر ذگرمون اینه فقط ب هوش بیاد 

بعد چند وقت ب هوش اومد عموتون؟ چقد زمان برد حالش اوکی شه؟ من فقط ب فکر بچه اشم تفلی مونده همینجور

اره هوشیاری 4 بعد از ی ماه ب هوش اومد هوشیاریش اوکی شد

مرسی از امیدی ک دادی گلم این ۱۱ ۱۲ روزه بی هوشه ۳ونیم ۴ بود میگفتن امیدتون ب خدا باشه فقط و فلان ولی پریروز گفتن شده ۶  

بنظرت اینم بعد یه ماه ب هوش میاد؟ دعا کنید براش امنن یجیب بخونید بچه اش مونده خودش جوون مادرش🥲

اره این ۳ونیم چار بود ولی شکر خدا شد ۶  اره سالمن ولی خوب شکستگی مهره داره ولی باید ب هوش بیاد ...

خب خدا را شکر که سالم اند 

مهره چیزی نیست 

راستش عموم سه ماه کما بود اما وضعیتشون از ایشون بدتر بود ضربه به سر وارد شده بود و سنشون بالا بود 

فقط دعا از دستمون بر میاد 

انشاالله ایشون هر چه زودتر با سلامتی کامل و پا خودشون برگردن خونه

مرسی از امیدی ک دادی گلم این ۱۱ ۱۲ روزه بی هوشه ۳ونیم ۴ بود میگفتن امیدتون ب خدا باشه فقط و فلان ولی ...

انشالله ک هرچه زود تر به هوش بیان

براش خوندم صلواتم فرستادم خدا خودش دست شفا بکشه به سر همه ی مریضا 

خب خدا را شکر که سالم اند  مهره چیزی نیست  راستش عموم سه ماه کما بود اما وضعیتشون از ایش ...

انشالله اینو شب اول میگفتن فقط خدا باید معجزه کنه و اینا والا عیدم هس دکتر درس حسابی نیست ک ولی میگن مغزش مث اینکه اونقد آسیب جدیی ندیده نمیدونم باز 

ولی ب هوش بیاد فقط خداروشکر عموتون اوکی شدن

این ۱۹ سالشه بابا ۱۰ روز بود رفته بود تو ۱۹ ب هوش بیاد فقط یعنی ما میگیم عمل گردنش و مهره اش میکنه فوقش دو سه ماه میخابه این چیزی نیست 

انشالله ک هرچه زود تر به هوش بیان براش خوندم صلواتم فرستادم خدا خودش دست شفا بکشه به سر همه ی مریضا ...

مرررسی عزیزدلم میگن دعای زبونی ک باهاش گناه نکردی میگیره تو این ماه عزیز اگر یادت افتاد براش دعا کن ب امید خدا ب هوش بیاد بچه اش نمونه زیر دس این اون مادرش داغ جوون نبینه خودش جوونه هنوز