delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4568 عنوان ویروس جدید بچه ها 196 بازدید | 12 پست سلام خانما کسی بچش ویروس جدید و گرفته تب داره همش ؟ دورش چند وقتس میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه 1402/01/11 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamang0li عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1942 دخترمن از قبل عید گرفت دو روزه یکم بهترهتبش ک فقط باشیاف کم میشد بعد دوسه ساعت تب میکرد اول علائم سرماخوردگی داشت بعد هم اسهال استفراغ و تب و بیحالی و بی اشتهایی شدید یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4568 آره تب. سرفه شدید. ریه هم درگیر میشه. بچه من الان سه روزه حالش بده الهی عزیزم انشاالله خوب شده زود دختر من سرفه نمیکنه اصلا فقط تب داره و بیحاله ۲ روزه هیچی هم نمیخوره میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
faryadsokot عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4098 دخترمن از قبل عید گرفت دو روزه یکم بهتره تبش ک فقط باشیاف کم میشد بعد دوسه ساعت تب میکرد اول علائم ... چند سالشه دعا کنید دلم آروم بگیره🙏
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4568 دخترمن از قبل عید گرفت دو روزه یکم بهتره تبش ک فقط باشیاف کم میشد بعد دوسه ساعت تب میکرد اول علائم ... دقیقا مثل دختر من فقط شیاف دارو چی میدی بهش؟ من دکتر فقط بهش دیفین هیدرامین داده با تب بر میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4568 ما ک ده روزه عین روز اولیم واااای الهی زود خوب شده خیلی بده میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mamang0li عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1942 دقیقا مثل دختر من فقط شیاف دارو چی میدی بهش؟ من دکتر فقط بهش دیفین هیدرامین داده با تب بر شربت کوریزان دو مدل داشت یکی سرماخوردگی یکی استامینوفن شربت ازیترومایسینواسه اسهال کیدی لاکت شربت کوتریماکسازول شربت دمیترون واسه حالت تهوع یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4568 شربت کوریزان دو مدل داشت یکی سرماخوردگی یکی استامینوفن شربت ازیترومایسین واسه اسهال کیدی لاک ... فدات مرسی گلم چندسالشه؟ میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mamang0li عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1942 فدات مرسی گلم چندسالشه؟ سه سالشه عزیزم فقط بدون مشورت پزشک این داروهارو ندی یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4568 سه سالشه عزیزم فقط بدون مشورت پزشک این داروهارو ندی حتما گلم مرسی انشاالله زود بهتر شه آره دیدم خوب نمیشه میبرمش باز دکتر میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mamang0li عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1942 حتما گلم مرسی انشاالله زود بهتر شه آره دیدم خوب نمیشه میبرمش باز دکتر ایشالا ک زود خوب بشه یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍