2777
2789

میشه برای فرشته ها صلوات فرستاد؟ 

امامان و پیامبران و اموات که میشه. 

خواستم ببینم این دسته چطور؟ میشه؟ 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به باورت داره. من صلوات رو مثل یه کادو می‌بینم که سرشار از نوره می‌شه عزیزم. کاری که احساست ر ...

یک دنیا ممنونم

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
بستگی به باورت داره. من صلوات رو مثل یه کادو می‌بینم که سرشار از نوره می‌شه عزیزم. کاری که احساست ر ...

چون عزیزم من یکی دوبار که خواستم ارتباط بگیرم نمیدونم چرا به حس سنگینی بهم دست می‌داد مثل غروب جمعه 

شنیدم میگن ارتباط با فرسته ها خیلی سنگینه به همین خاطر یکم ترسیدم 

آره میشه  درود فرستادن به ملائک اتفاقا ثواب داره  متقابلا اون ها هم برای تو انرژی میفرستن

ممنونم عزیزم 

چون عزیزم من یکی دوبار که خواستم ارتباط بگیرم نمیدونم چرا به حس سنگینی بهم دست می‌داد مثل غروب جمعه& ...

یعنی چی؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

فرشته ها اون قدر پاکن و به خدا نزدبکن که نیاز به این چیزا ندارن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چون عزیزم من یکی دوبار که خواستم ارتباط بگیرم نمیدونم چرا به حس سنگینی بهم دست می‌داد مثل غروب جمعه& ...

و اگر وارد نباشیم موجودات منفی احضار میشن 

ولی در کل تو کتاب از دولت عشق روش نامه نوشتن بهشون رو یاد داده و حس خوبی میده نامه نوشتن بهشون 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
فرشته ها اون قدر پاکن و به خدا نزدبکن که نیاز به این چیزا ندارن 

خب ما که صلوات می‌فرستیم الزامن برای بخشیده شدن گناهان نمی فرستیم چون ائمه که گناهی ندارن که صلوات می‌فرستیم یعنی برای آرامش خودمون و ثواب و هدیه واسشون میگیم فرشته ها هم طور 

نه عزیزم اینم یه باور اشتباهه. باور درستش رو جایگزین کن. 

معلومه که روحت لطیفه. 

من از نامه نوشتن به فرشته ها خیلی نتیجه دیدم

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

و اگر وارد نباشیم موجودات منفی احضار میشن  ولی در کل تو کتاب از دولت عشق روش نامه نوشتن بهشون ...

آره همین نامه نوشتن یکی دو روز اول حس سنگین پیدا کرده بودم دیگه ترسیدم ولش کردم