2777
2789
مرسی.🥰خودم۱۸سالمه.بدون آرایشم بزارم

دقیقافهمیدم ۱۸هستی دیدی گفتم 

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلامعلوم نیست عزیزمممم

آره تو عکس و از دور نگا کنی زیاد معلوم نیس و البته عینکی ام اگه عمل کنم شاید یکم بیشتر معلوم باشه که انشاءالله با کرم ترمیم کننده رفع بشه

آره تو عکس و از دور نگا کنی زیاد معلوم نیس و البته عینکی ام اگه عمل کنم شاید یکم بیشتر معلوم باشه که ...

نه گلم من که چیزی متوجه نشدم لیفت هم کردنی نمیذاره خط دیده بشه نگران نباش زیبارو😘😘

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩
مرسی،اینجا چند سال میزدم؟ دانشگاه ترم۲هستم

۱۶میزنی

فداتشم ممنون گلم  لیفت نکردما😅قربونت

آره ابروهات مثل لیفت دیگه حالاتوطبیعیشوداری😉😉

@،mariya،‍ سلام منو تگ کردید ولی باز نمیشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یاسی پاستیلم بابا رسمی حرف نزن😂 تگ میکنم میگه به زودی منتشر میشه😂

پاستیل شکریییی؟😂😂

نمیدونستمممم که😭😂

پاستیل چی شددد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE