2777
2789

خیلی عصبی ام  از دست خواهر برادرام 

کل عید جایی نرفتم 

بعد الان به من زنگ زدن میگن ما فلان جاییم داریم میریم تو نمیایی؟ 

همشون باهم برنامه ریختن چند روز قبل اماده اونجان  تازه الان یادشون افتاده به من زنگ بزنن بگن تو نمیای؟ 

خب زنگ نمیزدید اینم دیگه ...الان میگید؟ 

که نکنه من پس فردا بگم به منم میگفتید  خودشون الان اماده اونجان 

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  
الان نمیشه بری 

نه دیگه نمیشه 

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ، قابل درکه احساس ناراحتی که از این بابت بهتون دست داده 

نمیگم چطور رفتار کنین چون نمی‌دونم چه واکنشی  میخواین داشته باشین 

اما من در این شرایط اگر بودم محترمانه میگفتم که برنامه ریزی دیگه ای دارم واسه روز طبیعت ( ۱۳ ) و بهتون خوش بگذره

و تو زندگیم سعی میکنم از افرادی که اولویت اونها نیستم دوری کنم و اولویت زندگیم نباشن ، به این معنی که اصلا بهشون تمرکز یا فکر نمیکنم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )