2777
2789
عنوان

وقتی هیچ نقطه ای برای وصل شدن به زندگی ندارین چه میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 74 پست
متوجه ام چی میگی،اما همیشه یه راهی وجود داره،باید پیداش کنی...باید واسه خودت یه دغدغه جدید ایجاد کنی

نمیدونم چیکار کنم به هر چی چنگ زدم پاره شده هیچ چیزی ندارم

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
سطح توقعم میارم پایین یه کار حتی پایین تر از خودم هم شده میرم.از ستون به ستون فرجه

باور کن هیچ توقعی ندارم از هیچ کی

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیکار کنم به هر چی چنگ زدم پاره شده هیچ چیزی ندارم

برای خودم این حال پیش اومده،شاید شرایطمون فرق کنه ولی حالتت رو درک میکنم،اما باور کن همیشه یه چیزی پیدا میشه که بخاطرش ادامه بدی...چند سالته!؟

برای خودم این حال پیش اومده،شاید شرایطمون فرق کنه ولی حالتت رو درک میکنم،اما باور کن همیشه یه چیزی پ ...

تو چطوری بلند شدی

34

چطوری خب من حتی توان راه رفتنم ندارم دیگه

ببین ما آدما اشرف مخلوقاتیم . یعنی هرکاری بخایم میتونیم انجام بدیم وانجام هم میدیم‌ البته با توکل به خدا . 

اگه رابطه ات رو با خدا درست کنی مطمین باش خدا بی درنگ اون نور رو بهت نشون میده ‌

برای خودم این حال پیش اومده،شاید شرایطمون فرق کنه ولی حالتت رو درک میکنم،اما باور کن همیشه یه چیزی پ ...

من پارسال همین طوری بودم

یکی اومد تو زندگیم گفتم این نوره 

ولی رفت

الان هیچ چی ندارم

نمیتونم بارها خواستم خودم و بکشم ولی ترسیدن

عزیزم خدا خودش میکشه وقتی وقت رفتنت برسه 

تو رو خدا قبل از اقدام به خودکشی ی سر برو بیمارستانها دادگاههای خانواده  بهزیستی اونجا که معلولا رو نگه میدارن اونوقت میفهمی همچین بدبختم نیستی

ببین ما آدما اشرف مخلوقاتیم . یعنی هرکاری بخایم میتونیم انجام بدیم وانجام هم میدیم‌ البته با توکل به ...

من ی ساله خدا رو هم ندارم

عزیزم خدا خودش میکشه وقتی وقت رفتنت برسه  تو رو خدا قبل از اقدام به خودکشی ی سر برو بیمارستانه ...

خستم همین از دویدن رو تردمیل خستهم

حال بد و خوبت رو به آدما نسبت نده...نور زندگیت رو میتونی توی آیینه بینی:)

باورت میشه ی ساله نرفتم جلو اینه

ابجی همینکه سالمی یعنی خدا تورو داره ودوستت داره وحواسش بهت هس. تو فقط یه ذره کوچولو حواست رو سمت خد ...

هیچ چی امیدوارم نمیکنه