2777
2789

چیکار میکنی ک این حرفو زده؟ الکی ک نمیزنه

شاید غر میزنی بد اخلاقی میکنی یا هرچی

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این حرف رو به شوهرم گفتم و خواهم گفت.

چون تو مسافرت فقط چیزای ک خودش میخواد رو تهیه میکنه 

میگرده گند ترین سوئیت رو انتخاب میکنه و ...

ولی بهترین سوغاتی هارو می خره چراااا؟ چون خودش دوست داره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
عجب....😅😅😅 ماشالله به غیرتت😄😄

جدی میگم..............اصلا تحمل توهین و تحقیر ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دلم میخواد ندید بگیرم این حرفشو ولی خیلی ناراحت شدم از حرفش.... همیشه با شوخی و اینا قضیه رو جمعش م ...

اگه تو خدمتکار خونه هستی پس اونم کارگر بیرون از خونه ست😜

حق داری ناراحت بشی ، ولی آخه دردش چیه؟ مشکلتون چیه؟ همیشه اینطوریه یا از اون آدماست که هی فاز عوض می کنن

باهاش صحبت میکنم

میگم بگو کدوم اخلاقم بده کدوم خوبه دوست داری چطور باشم

با هم حرف می‌زنیم و به یه نتیجه می‌رسیم و بعدشم‌میریم مسافرت

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بهش میگم اشکال نداره مث خودمی اصلامحل نده خیلی شادتربرخوردپیکنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
چیکار میکنی ک این حرفو زده؟ الکی ک نمیزنه شاید غر میزنی بد اخلاقی میکنی یا هرچی

هیچی....

فقط چون خودش اعصاب نداره،بچمون ی کاری کنه بخدا چ فحشای که نمیده بهش

بیرون کلی بهش احترام میزارن و واسه خودش کسیه ولی تو خونه خیلی بی ادبه

یبار رفتیم شمال جای آبشاراش بعد بچمون رو کول کرد و وسط راه گذاشت زمین با کلی غر و منت....که همش من نگه میدارم تو کاری نمیکنی و اینا....کوفتم کرد اون مسافرتو....

یبار دیگه رفتیم خونه پیدا نمی‌کرد بعد گفت ریدم تو این مسافرت تخمی....به حدی بهم فشار اومد که حد نداره ولی چیزی نگفتم و ریختم تو خودم

من هر جا باشم همه دورم جمع میشن چون همه رو سرگرم میکنم اتفاقا هر کی می‌خواد هر جا بره به منم میگه بی ...

فدای سرت بابا به درک ولش کن حیف تو نیست ناراحت باشی ؟ ولی واقعا بعضی از مردها لیاقت زن شاد و سرمست ندارن 

باهاش صحبت میکنم میگم بگو کدوم اخلاقم بده کدوم خوبه دوست داری چطور باشم با هم حرف می‌زنیم و به یه ...

از نظر اون که من ی اشتباهم کلا

الان که اصلا حوصله شوخی ندارم ۲۰ روزه تو خونه ایم اعصاب ندارم بخوام بحث کنم

فقط خدا خدا میکنم تعطیلات تموم شه برم سر کار

جدا از شوخی این کلمه از سمت شریک زندگی بسیار ناراحت. کنندس من اگر جای شما بودم یک قدم هم با ایشون بر ...

راستش چاره دیگه ای ندارم

یعنی بعدا بد برخورد میکنه و همش به روم میاره و تو بحثا اذیتم میکنه

بجو وسیله ب چ درد میخوره وقتی دلم خوش نباشه؟ 

دقیقا...دوست دارم وسایلمو عوض کنم ولی واقعا اونقدر که به سفر احتیاج دارم به اون ندارم

ولی با این اخلاقاش از الان داره کوفتم میکنه مسافرتو

دقیقا...دوست دارم وسایلمو عوض کنم ولی واقعا اونقدر که به سفر احتیاج دارم به اون ندارم ولی با این اخ ...

میفهمم

یکم باش راه بیا تا برین سفرو بیاین

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺..