2777
2789
عنوان

علت شیر نخوردن نوزاد

1910 بازدید | 17 پست

نوزادم نزدیک 4 ماهشه شیر نمیخوره 😭😭😭چند ساعته نخورده نگید شیر خشک بده چون دکتر گفت تا 8 ساعت شیر نخوردن برای عادت دادنش به شیر مادر عیب نداره 

لطفا بگید شماهم نوزادتون اینجور شد؟ علتش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی چی نخورده؟ خودش نمیخواد که یعنی سیره یا اشتهاش کم شده 

اگه گشنشه ولی سینه نمیگیره گریه میکنه و نمیخوره یا شیرت بدطغم شده چیزی خوردی یا رفلاکس داره 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏

من دخترم شیر خشکیه گاهی میشه شیشه نمیگیره با سرنگ مجبور میشم بهش بدم دکترش گفت گلوش یا گوشش درد می‌کنه نمی‌تونه مک بزنه.. تو هم میخواهی شیرت رو بدوش یه کم با سرنگ امتحان کن ببین میخوره ؟

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
بچه من به مدت ۲ ماه اونطوری بود یعنی مینشستم گریه میکردم هرکاری میکردم خیلی کم میخورد نترس دوره ایه ...

از ۴ ماهگی شروع کرد تا ۶ ماهگی بعد خودس درست شد قطره مولتی ویتامین بده بهش احتمالا نفخ یا درد هم داره نمیتونه شیر بخوره .قطره دایمیتیکون بده بهش تا شکمش خوب کار کنه

خب یعنی چی نخورده؟ خودش نمیخواد که یعنی سیره یا اشتهاش کم شده  اگه گشنشه ولی سینه نمیگیره گریه ...

چطور شیره آخه مگه نباید 3 ساعت یکبار بخوره 

رفلاکس داره ولی دوروزه بهتر شده چون بالا نمیاره 

ولی شیرم رو خیلی کم میخوره در حد دو دقیقه

چطور شیره آخه مگه نباید 3 ساعت یکبار بخوره  رفلاکس داره ولی دوروزه بهتر شده چون بالا نمیاره&nb ...

آخه من میگم اگه گریه نمیکنه خوش اخلاقه می‌خوابه یعنی گرسنه نیست  احساس نیاز نمیکنه شاید اشتهاش کم شده 

اگه گرسنه باشه گریه میکنه و نق میزنه 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏