2777
2789
عنوان

بهش میگم دلم بیرون میخاد

969 بازدید | 87 پست

بهش میگم دلم بیرون میخاد خسته شدم، میگه زبون روزه چجوری بیام دنبالت، میگم از ساعت 6تا 9 10شب میتونم بیرون باشم، میگه خواهرم دعوت کرده، منم عصبانیم منم نیاز ب بیرون رفتن دارم خب، همه هرشب بیرونن، اینور اونورن، یا خابه یا روزس یا اسنپه، خسته شدم از این زندگیش خب، ن آینده ایی ن بیرون رفتنی ک دلمو خوش کنم، نامزدای مردم والا هر‌شب بیرون هرشب رستوران کافه، من چی؟ 

بعد افطار برین بیرون

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ذوق همچین کاراییو نداره 

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
مال ما ام اینجور بود هنوزم ک عروسی کردیم اینجوریه دیگ عادت شده برام درکت میکنم واقعا سخته 

ینی چی بخدا عصابم خورده

مگه صاحب مجلسه ک افطار باااااید باشه اونجا

ی ذره درک نداره

دلمم نمیخاد زیاد براش پیام بنویسم ک خیلی لَنگم

خب میگه خونه خاهرمم بخون چی نوشتم

تحمل کن فردا شب برو

یا میخوان آخر شب یا صبح دم سحر برین بیرون که غذافروشی ها بازن برای سحری قنادی ها و ‌‌

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
اره دقیقا اینه من گاهی حس میکنم اصلا دوسم نداره اصلا دوس نداره با هم بریم فقط دوس داره با خونوادش با ...

نامزدا زیاد دوس دارن تنها باااشن چرا این میخواد تو جمع باشین😐

شاید خونوادش نمیخوان تنها باشین و ب اون میگن بیارش پیش ما!🤔

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
من چی بگم که شوهرم حتی امروزم خونه نیست🚶🏼‍♀️

بخدا روانی شدم

ینی چی ینی نمیخای منو ببینی؟ هیچچچچ نیازی نمیبینی ک منو ببینی؟ 

دیشب حالم بد بود سرم زدم جا اینکه بگه ببرمش بیرون حالش عوض شه