2777
2789
عنوان

اکستون چی شد؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 157 پست
بلاکم‌... روز آخر به هم فحش دادیم.. و دیگ هیچ وقت نمی‌تونیم با هم باشیم..🥲

من خودم بلاکش کردم

دویتم وقتی گفت چقدر نارحته با اینکه میدونستم فیلمشه نارحت شدم آنبلاک کردم ولی پیام ندادم

چرا نمیتونین🤕

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمتش کنه🙂کرونا گرفت...

آخ هرچقدرم بدی کرده باشه ادم نارحت میشه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
اون منو بلاک کردههه😂💔 اما هنو پیجشو دارم

منم بلاکش کردم بعد آنبلاک کردم دوستم گفت نارحته و فلان

بس که من مهربون و خرم😬

ولی پیام ندادم شاید اصلا نفهمیده آنبلاک شده

یک عدد سینگل ب گور هستم🤧

منم

۲۴ سالمه یه رابطه دو سه هفته ای نافرجام داشتم فقط تا حالا😂

همو نداریم ولی میدونم سینگله هنوز بعد دو سال

من با شناختی ازش دارم توی این ۵ ماه دست کم روی ۵۰ نفر کار کرده

ولی نمیدونم موفق هم شده یا نه

اکس ندارم با یکی چند ساله هستم هرکس میرسه میگه هنو باهاشی😂

چه خوب😍

هیچ کوفتی ندارم😂 نه نکس نه رل نه اکس

چند سالته؟

منم همین یه دونه بود اونم دو هفته و ۲۴ سالمه😂

آخ هرچقدرم بدی کرده باشه ادم نارحت میشه

ارره واقعا اذیت ک خیلیییییییی کرد ولی راضی ب مرگش نبودم اصلاااااا😶جوون مردم داشت زندگیش میکرد

ک شنیدم فوت شده

دلم سوخت برای رلش مادرش خواهرش...

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
تبدیل ب شوهر کردم😂 الان مثل چیز داره خروپف میکنه پشیموون شدم کاش همون اکس میموندددد😂

وای الهی😍😂😍😂