2777
2789

کتری سماوریم سوخت !

عکسشو میذارم 

زیر کتری سماوری رو روشن کردم بچه م بیدار شد دیگ تا دوسه ساعت درگیرش شدم نگو کم آب بوده یهو بوشو شنیدم اومدم دیدم بله سوخته 

داخلش تمیز شد اما پشتشو چ کار کنم؟؟

تازه دست گرفته بودمش برا خودمون بزرگ بود برا مهمان آوردمش 😥

راهی سراغ دارین تمیزش کنم؟خوب میشه یا دیگه قیدشو بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب لیمو نداری بزنی بهش ؟داخلش و که‌تمیز کردی باز یه ۳ ۴ بار اب جوش بیار خالی کن بریز دور چون تا یه‌مدت کتری بوی بدی میده میگیره به اب

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

باید واسه عکس کتری هم‌انتظار بکشیم🥴🤪

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
اب لیمو نداری بزنی بهش ؟داخلش و که‌تمیز کردی باز یه ۳ ۴ بار اب جوش بیار خالی کن بریز دور چون تا یه‌م ...

آره داخلش تمیز شد 

باشه 

پشتش خیلی سوخته با آب لیمو فک نکنم ولی امتحان میکنم

آره داخلش تمیز شد  باشه  پشتش خیلی سوخته با آب لیمو فک نکنم ولی امتحان میکنم

باشه امتحان کن پاگ پیشه نگران نباش