2777
2789

قضیه اینه که من رشته های مختلفی رو کار میکنم و موسیقی هم جزو اوناست :) من تو موسیقی بیشتر فلوت کار می‌کردم ولی بخاطر یکسری چیز ها کنارش گذاشتم😮‍💨...

حالا امروز دفتر نُت هامو پیدا کردم دوباره همه چیز در مورد فلوت یادم اومده 😃بنظرتون دوباره شروعش کنم یا ول کنم ؟🙂

لطفا جدی نظر بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلوت فلزی ؟دختر ببخشید ا دیوانه ای!!؟من تار و میزارم زمین میرم سه تار میزنم یعو دلم میره پای سنتور گیتارو زخمه میزنم میرم ویولن میزنم تااا اروم میشم.تو فلوت داری و نت هم که میتونی بخونی حداقل بگیر دستت گوشی بزن.نت یکم اذیتت میکنه.اگه اولشی که بانت بزن.ولی اگه نه فقط گوشی ملودی بساز.تو میتوانی

فلوت فلزی ؟دختر ببخشید ا دیوانه ای!!؟من تار و میزارم زمین میرم سه تار میزنم یعو دلم میره پای سنتور گ ...

چهار سال فلوت کار کردم یه ساله کنار گذاشته بودم اول کار نیستم :)

چند تا ساز کار میکنی ؟

مامانم ولی تُنبَک و ویولن کار میکنه 

فلوت فلزی ؟دختر ببخشید ا دیوانه ای!!؟من تار و میزارم زمین میرم سه تار میزنم یعو دلم میره پای سنتور گ ...

هعی یادش بخیر یه زمان خودم شعر می‌ساختم میزدم الان به سختی میتونم اینکارو با فلوت انجام بدم بخاطر همین ترجیح دادم اول با نت شروع کنم 

هعی یادش بخیر یه زمان خودم شعر می‌ساختم میزدم الان به سختی میتونم اینکارو با فلوت انجام بدم بخاطر هم ...

بخودت ظلم نکن. بخدا اگه توی این خراب شده مجوز میدادن یکی از نوازنده هاییکه ازش برای اهنگسازی استفاده میکردم حتما خانم بود. نکبت توی اداره ا.ر.ش.ا.د

بخودت ظلم نکن. بخدا اگه توی این خراب شده مجوز میدادن یکی از نوازنده هاییکه ازش برای اهنگسازی استفاده ...

نمیدونم ولی  شاید یه چند مدت دوباره شروع کنم به کار کردن اونم درحالی که میدونم قرار نیست هیچ وقت تو جایی بنوازم :)

نمیدونم ولی  شاید یه چند مدت دوباره شروع کنم به کار کردن اونم درحالی که میدونم قرار نیست هیچ وق ...

ایشالا همه چی درست میشه. اگر بدونم قدرت نوازندگیت چقدره و اگه علاقمند باشی بعداز شنیدن نمونه ی نوازنگیت توی برخی از تراکها از هنرت استفاده میکنم و نام هم میبرم با افتخار.

ایشالا همه چی درست میشه. اگر بدونم قدرت نوازندگیت چقدره و اگه علاقمند باشی بعداز شنیدن نمونه ی نوازن ...

ممنونم از لطفت .

فعلا دوباره شروعش میکنم تا فعلا ببینم بعداً چی میشه