2777
2789
عنوان

برا خواستگاری چیکارا کنیم؟

558 بازدید | 34 پست

قراره پنجشنبه برای دختر خالم بعد افطار خواستگار بیاد پذیراییمون چطور باشه بنظرتون؟میوه چی بخریم؟

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پذیرایی نوع خاصی نداره ولی همون خوش رفتاری زیاد سنگین نباشید با خانوده طرف ممکنه احساس بدی پیدا کنن

موز و پرتقال و سیب و اینا بزارید داخل میوه خوری چای بذارید بنظرم داخل شکلات خوریم چنتا شکلات بزارید و قندون واسه چای باشن اینا

فک کنم واسه خواستگاری خود داماد شیرینی بگیره، شما اون شیرینی رو باز نکنین 

اگه جوابتون مثبت باشه باز کنین شیرینی رو

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
فک کنم واسه خواستگاری خود داماد شیرینی بگیره، شما اون شیرینی رو باز نکنین  اگه جوابتون مثبت با ...

واقعاً ؟ اگه جواب منفیه تنها تنها بخورن ؟؟؟ ای ول

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
چه دختر خاله ی خوب و به فکری داره عروس خانم  من ک هیچکس نبود نه کمکم کنه نه راهنماییم کنه

نه بابا بنده خدا یه پدر مادر بی فکری داره تاپیکامو نگا بنداز 

با اینکه جفتشون کارمندن ولی اصلا سر وضع خونه براشون مهم نیس وسیله ها درب داغون کاغذ دیواری ها پاره پوره بچه طفلک کلی ناراحته سر این جریان تنها پناهش منم یه چند موردم من از خونه خودم قراره ببرم مثل استکان پیش دستی ظرف میوه و شیرینی کارد چنگال سینی هم مال من آینه ای هس ولی باید یکی تا پنجشنبه بخرم رو آینه ای استکان سر میخوره

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱