2777
2789

همزمان بیارش پایین تو هم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی بخاطر اون من دنبال ی کار دیگم دیگه ببین به کجا رسیدم 

یه بار بزن تو دهنش .مشتری آمده .راسخ جواب بده .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
زبون ندارم که میریزم توی خودم میام خونه هم حال خودنو میگیرم هم خونوادمو 

اینجوری ک نمیشه همه جا پر از ادم لاشیه باید از خودت دفاع کنی اگه کار بعدی هم همین بود چی پس راه دفاع از خودت یاد بگیر فرار نکن 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
اینجوری ک نمیشه همه جا پر از ادم لاشیه باید از خودت دفاع کنی اگه کار بعدی هم همین بود چی پس راه دفاع ...

دقیقا مامانمم بهم مبگه تو چون عزت نفس نداری بهترین جام ک بری از اونجام فرار میکنی

انقده بدم اومده دنبال کارم 

پس فردا اونجا هم یکی پیدا میشه باز دنبال کار بایدباشی این دفعه جلوی همونی که تورو پایین میاره بگو : خسته نشدی از این کار ؟ هر دفعه داری بد اینو اونو میزنی هیچی نداری خودتو بالا ببری بقیه شدن دست آویزت ، عقده جلب توجه داری تقصیر خودت نیست

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دقیقا مامانمم بهم مبگه تو چون عزت نفس نداری بهترین جام ک بری از اونجام فرار میکنی

من محیط های مختلف سر کار رفتم میدونم هر جا ک بری ادم سمی هم هست محاله نباشن پس خودتو جمع وجور کن کم نیار همین 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔