2777
2789
عنوان

سوال دارممم هیچی بلد نیستمممم 😥😱

1137 بازدید | 91 پست

سلام بچه ها خوبین؟

من تو شرایطی بزرگ شدم که واقعا نه مراسم عقدی دیدم نه خواستگاری ای نه چیزی

خواستگار هامو راه نمیدادم خونه یعنی میگفتم اول بفهمم شرایطش رو اگر دوست نمیداشتم راه نمیدادم خونه تا امروز هم مورد کاملا خوبم نبود..

حالا یه مورد خوب پیدا شده

قراره بعد از رمضان بیان خواستگاری و نامزد کنیم 

حرف های قبلی زده شده توافقات شده و..

فقط مونده کار های اصلی

ولی من هیچی نمیدونم از ترتیبات مراسمات

حتی نمیدونم تو چه مراسمی باید چه حرف هایی زده بشه

نمیدونم خرید کِی هست چیا میخرن و..

یا اصلا خرج و مخارج کدوم مراسم با ماست کدوم با اونا

حالا واقعا گیر کردم...

بیایید یکم یادم بدین😃😅

وااااای استرس دارررررمممممم

Trust in God ,Only

منم بلد نیستم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو به قر و فرت برس بقیه بزرگترا بلدن 😌😌

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بیا اینجا بمون اگر چیزی گفتن تو هم یاد بگیر😄😅

چیزی گفتن منم تگ کن😆😆

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تو به قر و فرت برس بقیه بزرگترا بلدن 😌😌

😂😂😂

مشکل اینجاست بزرگترای من هم بلد نیستن🙁

ولی بزرگ ترا و خودِ طرف بلده😂

ولی خوب باید منم یه چیزایی بلد باشم🫥🥺

Trust in God ,Only
😂😂😂 مشکل اینجاست بزرگترای من هم بلد نیستن🙁 ولی بزرگ ترا و خودِ طرف بلده😂 ولی خوب باید منم یه ...

توو فامیلتون دختر شوهر نکرده ؟ از اونا بپرسین

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

فقط میدونم ناهار باخانواده ی عروسه.چون وقتی عقد کردم از محضر رفتیم تالار برای سرو ناهارVipگرفته بودی ...

یا خدا😂🙁

ناهار هم میدن تو عقد مگه؟🫡🤦‍♀️

Trust in God ,Only