2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من ذوق حموم بردن نی نی رو دارم وایییی پوست نرم و لطیفشو شامپو بزنی دست بکشی خیلی حال میده

ای جونممممممم غش کردم براش😍😍😍

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

ما حتی اتاق خواب هم نداریم باورت میشه فوقش ویترینمو میندازم بیرون انشالله خونه میسازیم همه این روزار ...

وای جدااا 

حالا من به خاطر این بچه دار نمیشم که خونم فقط یه خواب داره . بچه دار بشیم انقد تو خرج میفتیم که دیگه نمیتونیم خونمونو عوض کنیم بزرگترش کنیم 

عاشق نینی بودم ازبچگی هرکی بچه دارمیشد مامانم منو میبرد واسه دیدنش میدادن بغلم انقد ذوق میکردم یادش ...

عزییییییزم چه مادر مهربونی میشی تو قلبم❤

چن وقته ازدواج کردی بیا دوست بشیم 

قبول کردم 

پیام میدن فک کنم نمیاد 🤔

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
وای جدااا  حالا من به خاطر این بچه دار نمیشم که خونم فقط یه خواب داره . بچه دار بشیم انقد تو خ ...

ماقبلا میخواستیم زمین بخریم بسازیم اونم بااین گرونی گفتیم پول زمینو میدیم ماشین طبقه بالای پدرشوهرو میسازیم تونگهداشتن بچه هم کمک میکنن

ماقبلا میخواستیم زمین بخریم بسازیم اونم بااین گرونی گفتیم پول زمینو میدیم ماشین طبقه بالای پدرشوهرو ...

سختت نیست با خانواده همسرت توی یه جا باشین 

وای جدااا  حالا من به خاطر این بچه دار نمیشم که خونم فقط یه خواب داره . بچه دار بشیم انقد تو خ ...

نه بابا منم منتظر موندم گفتم چیکار کنیم چی بخریم بعد نشد که نشد بعد 6سال دیگه تحمل کنایه نداشتم باورت میشه بعد بارداری خیلی روزیمون بیشتر شده همسرم تلاشش بیشتر شده اگه میدونستم زودتر اقدام میکردم

سختت نیست با خانواده همسرت توی یه جا باشین 

یجا نیستم یه سوییت جداست 

خونه هم بسازیم بازم جداست دیگه همسرم ازاول نذاشته دخالت کنن فوقش انتظاردارن حیاطی بشورم جاروبزنم یا گاهی مریض میشن سربزنم 

یجا نیستم یه سوییت جداست  خونه هم بسازیم بازم جداست دیگه همسرم ازاول نذاشته دخالت کنن فوقش انت ...

چقدر عالی اینجوری خیلی خوبه 

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی