2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تخت و کمد رو یه چیز ارزون بر دارید چون بچه اون قدر خط خطی می کنه که برای بزرگسالیش خوب نیست..من خودم رفتم چاردانگه تخت و کمد گرفتم یک سال و نیم پیش شد ۶ تومان..سرویس کالسکه هم دلیجان برداشتم راضی هم هستم‌ دو و نیم شد البته الان خوب گرون تر شده. سرویس پلاستیکشم اصلا بر نداشتم 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
منم سه قلو باردارم بخاطر اینکه سایز دستم نیست کم کم میخوام بخرم انشالله ب دنیا اومدنی  چون لبا ...

منم مامانم اینا گرفتن لباسارو اصلا من هیچی سردرنمیارم چه سایزی باشن همون اولش دوسه تا لباس داشته باشن کافیه بنظرم بعد دنیا اومدنشون خودم میرم هم انتخاب میکنم هم سایزشون مشخصه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
۷ ماهمو تموم کردم نخریدیم شوهرم میگه ما رسم داریم پدر دختره بخرع مونده فعلا 

ببخشیدا ولی شوهر شما پدر بچست اون باید بخره . بابای شما چه گناهی کرده که باید هزینه کنه 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️