2777
2789
من سر بارداری اولم اینطور بودم پسر بود الان حالم اصلا خوب نیست فکر کنم جنسیت این یکی فرق کنه

دور بر من 

اگه دو بارداری ویارا فرق کنه جنسیت یکیه😅

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر بارداری اولم اینطور بودم پسر بود الان حالم اصلا خوب نیست فکر کنم جنسیت این یکی فرق کنه

ن یکیش آدم اذیت میشه میبینی یکیش ن 

منم روپسرم خیلی اذیت شدم واقعن عذاب کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه شود؟پسرتخم دوزرده میزاره ماخبر نداریم؟    

مگه نمیدونی تاج و تخت پدر ب پسر میرسه 😂😂😂

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
انشالله سالم باشه پسر هم باشه دیگه چه شود .. 

نگاه این 🙄😐😂

مثلاً خودت چه گلی بر سر پدر مادرت زدی ؟ 

انشالله نسل شمایی که بین دختر و پسر فرق میذارین منقرض بشه 😐 که البته من فکر میکردم منقرض هم شده تا اینکه با نی نی سایت آشنا شدم 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی
مگه نمیدونی تاج و تخت پدر ب پسر میرسه 😂😂😂

نه اخه دیگه تاج وتختی گذشت دخترا خودشون یه تنه پادشاهی میکنن 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
دور بر من  اگه دو بارداری ویارا فرق کنه جنسیت یکیه😅

پسر من ۳ سالشه شوهرم اونقدر دختر دوست داره که اقدام کرد میدونم اگه اینم پسر باشه بازم دو سه سال دیگه همین اش همین کاسه تا یه دختر بیارم