2777
2789

امسال 13به در تنهایی بدون شوهرم میخوام با خونواده خودم برم بیرون دیگه قیده شوهرم رو زدم خودش رو تو چشم من و خونوادم سیاه کرد رفت حالم از مادرشوهرمم بهم میخوره هر چی آتیش زیرگور اون بلند میشه من ک شوهر نکردم اون دوباره شوهر کرده هوو دارما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره خونسرد باشی مادر شوهره دیگه

هر چی کوتاه اومدم فایده نداشت دیگه نمیخوام کوتاه بیام میخوام حالشو بگیرم من نمیدونم بعضی مادرا پیش خودشون چ فکری میکنن نمیگن شاید زندگی بچم خراب شه

مقصر شوهرت هم هست،دست و پا بسته که نمیبرنش،با اونا بیشتر خوش میگذره،بگو دوست دارم با خانواده ماهم بریم بیرون مامانم اینا دلخور میشن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

باهاش حرف بزن قانعش کن بگو چند سال خانواده تو بودند امسال با ما بریم 

حرف زدم بی فایدس تازه دبه هم میکنه بیشتر ناراحت میشم زشتتر میشه تو چشمم توقع داره خونوادم با اونا برن بیرون حقیقت منم خاطره خوبی از این موضوع ندارم مادرش 13 به در چند سال پیش یه دعوا با مادرم کرد خیلی به مادرم بی احترامی کرد دیگه هیچ وقت نمیذارم مادرم با اینا بیاد بیرون