2777
2789

من پیشنهاد می دم هر چه سریع تر خونه را بخرید با این تورمی که ما داریم  به شما قول می دم تو تهران تا اخر سال متوسط قیمت خونه تا ۱۰۰ میلیون هم پیش میره اصلا به متراژ یا این چیزا دقت نکنید این برای موقعی هست که اوضاع کشور حالت تورمی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک میکنه دیگ گوشتی باشه یا مرغی

عزیزم به پدرت بگو اولا مبارکش باشه ونوس جونتون اما هر خونه ای که میخره بایدخمسش رو پرداخت کنه فقط یک بار برای هر خونه،بعدش مالش پاکه پاکه

عزیزم به پدرت بگو اولا مبارکش باشه ونوس جونتون اما هر خونه ای که میخره بایدخمسش رو پرداخت کنه فقط یک ...

من دخالت تو این چیزا ندارم دیگ خودشون باید بدونن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چند نفرين مگه؟ بخر كه اگه نخري سال ديگه با پولش سه تا خروس قندي مي توني بخري فقط. 

سه نفریم . میترسم کوچیک بشه میخام پیش خرید کنم 

یه کم داستانش طولانیه ولی کلا دل آشوبم تمام سرمایمه 

سه نفریم . میترسم کوچیک بشه میخام پیش خرید کنم  یه کم داستانش طولانیه ولی کلا دل آشوبم تمام سر ...

اگه دو خوابه پيدا كني ميشه. يه خورده تنگ ميشه ولي خونه سرمايه ي خيلي خيلي با ارزشيه ديگه. ايشالا كه خير پيش بياد برات عزيزم 😘