2777
2789
عنوان

درخواست طلاق

213 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز.. ده سال ازدواج کردم کنار خانواده شوهرم زندگی میکنم یه دختر هم دارم شوهرم اخلاق خاصی داره همش دنبال بهانه است وقتی با هم بحث میکنیم قهر می کنه می ره خونه مامانش قبل از سال  جدید خواهرش سر موضوع الکی با من  دعوا کرد حالا شوهرم خونه مامانت هست فقط وقت خواب میاد حالا میگه درخواست طلاق دادم به نظر شما باید چکار کنم؟

خدابهت کمک کنه... چقدر اذیت شدی

قهر کردن مرد واقعا آزار دهنده ست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پانصد سکه

خب دیگه گلم،دیدی گفتم الکی میگه مثلا یه خودی نشون بده...به یه ورت بگیر و خودتو بی خیال نشون بده

۵۰۰ سکه میدونی چقدررررر میشه

جاری من خیانت کرد،برادر شوهرم اوایلش درخواست طلاق داد،بعد تا دید باید سالی ۱ سکه بده،الان قشنگ نشسته سرِ جاش 

توی زندگی مشترک مرد میتونه بدون هیچ بهونه ای زنشو طلاق بده ولی زن حتمی باید بهونه برای دادگاه داشته باشه

به نظر من که دادخواست طلاق نداده

ولی تو میتونی همین اخلاقش و قهر کردنش رو بهونه کنی و دادخواست بدی

اینطوری شاید سرش به سنگ خورد