میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
رابطه خیلی مهمه ... من رابطم با شوهرم خوبه ولی فرقشو حس میکنم وقتی رابطه داشته باشیم چقد صمیمیتر هستیم
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بخاطر بچم فقط، مردخوبیه ها ولی گیرای الکی داره سر هیچو پوچ بحث داریم
ماهم دائم درحال دعواییم
دوتا آدم متفاوت زیر یه سقف هر روز میگم چ لشتباهی کردم کاش بمیرم از دستش راحت شم
من زندگیم خیلی خوبه بعد ۳ سال و نیم بهش رسیدم اخلاقش خوبه و دوستش دارم ولی من خودم اخلاقم بده مثلا ...
خوبه ک بت میگه جوابشو بده پس کم نیار همیشه با خانواده شوهر سلیطه بازی در بیار تا ازت حساب ببرن وگرنه میخورنت هاااا
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم