من اسفند ماه قرص لتروزول خوردم آمپول اچ ام جی و آمپول اچ سی جی تزریق کردم ۱۶ روز بعد از تزریق آمپول اچ سی جی آزمایش بتا کامل منفی با عدد بتا ۱ قبلش بی بیچک زدم اولی بعد از چند ساعت مثبت شد که گفتم کاذبه دو روز بعد همون مارک بی بی چک زدم زیر یک دقیقه مثبت شد و کامل واضح بود دوباره دوروز بعد مارک دیگه استفاده کردم کامل منفی که بعدش همون روز رفتم آزمایش که منفی بود یک روز بعد از آزمایش خونریزی داشتم که احتمال میدم پریودی بوده ولی پریود هام ۷ روزه بود این دفعه ۵ روزه قبلا همینجور شدم و متاسفانه پنج هفته سقط کردم یعنی خونریزی داشتم و فکر کردم پریودیه ولی نبود مشکل من الان اینه رژیم گرفته بودم و شکمم کامل رفته بود داخل الان به اندازه شکم کسی که چهار ماه باردار هست بزرگ شده یعنی امکان داره باردار باشم و پوچ باشه که اینقدر بزرگ شده؟؟
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
این ماه زیر نظر دکتر بودم گفتم باشه اشکال نداره میرم ivf ولی الان وقتی امشب شکم خودم رو دیدم واقعا ترسیدم که دوباره شاید باشم و پوچ باشه خدا خواهش میکنم دیگه بسه دیگه بدنم طاقت سقط نداره😔
تمام کار هارو انجام دادم شوهرم مشکلی نداره منم فقط تنبلی تخمدان خیلی ضعیف دارم
زیر نظر دکتر دارو مصرف کنید ولی بهترین کار بهتون توصیه میکنم اصلاح سبک زندگی انجام بدین چون فوووق العاده هست تو اینستا با یه ماما ک تو بیوگرافی زده زیر نظر فلورا تاجیکی حتما تشکیل پرونده بدین و اصلاح سبک کنید