همین الان دلم میخواد اون بهم پیام بده نه برای کار، فقط به خاطر خودم، مثل اون اوایل. ولی میدونم از این خبرا نیست. خیلی وقته. ولی برای شما دعا میکنم به خواسته ات برسی.
خیلی چیزا ولی همین الان اینکه ی بارم ک شده بدون درد گردن و تیک و کمر درد بخوابم
•BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑 پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه زخم معده دارم از همشون محرومم .ولی دلم میخواد باشن حداقل یه گاز بزنم از هر کدوم
پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت. ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
از پیش مادر شوهرم بلند بشم مستقل بشیم اختیار پول و زندکی شوهرم دست خودش باشه تحمل یکجا زندگی کردن با مادر شوهرما ندارم دیگه خیلی رفتارهاش و بی توجهی هاش بی احترامی هاشرو مخمه