2777
2789

وقت بخیر 

من دوتابرادرخیلی بزرگترازخودم دارم ویه خواهرکوچکتر ازخودم 

،دارای دوفرزند۷و۹سالع هستم وخواهرم یه بچه داره 

برادرام چندسالی میشه فقط به بچه خواهرم عیدی میدن ولی به بچه های من نه .

بچه های برادرم هم بالای ۲۵,,سال سن دارن وتقریبا سنشون به سن من نزدیکه .تاحدودی ناراحتم ازاین قضیه .

منم جای شما بودم ناراحت میشدم  ولی شاید وضع مالی خواهرتون از شما پایین تره ؟  یا کلا راب ...

وضع مالی خواهرم خوبه ،ازماپایینتره ولی درسطح متوسط هست .

مادرم هم همینومیگه .

بعدمیگه توبه بچه های اوناعیدی ندادی که ..منم میگم موقعیکه بچه هاشون کوچیک بودن من درآمدی نداشتم خودم هم تقریبا همسن اوناهیتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالی خواهرم خوبه ،ازماپایینتره ولی درسطح متوسط هست . مادرم هم همینومیگه . بعدمیگه توبه بچه های ...

اگر رفتارهای دیگه شون اوکی هست اشکالی نداره مثلا من میدونم داییم ما رو خیلی دوست داره ولی از ترس زنش بما عیدی نمیده!! 

اگر رفتارهای دیگه شون اوکی هست اشکالی نداره مثلا من میدونم داییم ما رو خیلی دوست داره ولی از ترس زنش ...

دقیقا خواهرم میگه یکیشون کارت به کارت میکنه ومیگه کسی نفهمه .اون یکی هم میچپونه تودست خواهرم 

حالا من میگم همین کارها روچرابرابچه های من نمیکنن.

من بحثم سرپنجاه صدتومن نیس بحثم اینه که چرافر ق میذارن  وبنظرتون من بااین رفتارشون چطوری برخورد کنم .

فرداپس فردابچه هاشون ازدواج میکنه ،یاجدیدا خونه جدید میرن ...حالا منم مثل خودشون باشم 

احتمالا چون بچه های شما دو تا هستند سختشونه  حالا اون یکی رو هر طور شده میپیچونند  ولی د ...

من معتقدبودم که دارندگی وبرازندگی وباید درحدخودم جلوشون درمیومدم ولی ...تازگیا به این نتیجه رسیدم اونابزرگن والگوی من هستن ...پس مثل خودشون میشم 

ممنونم ازشمابابت وقتی که گذاشتید .موفق باشید وباعزت

یه چیزی رو هم در نظر بگیر کاملا مشخصه که راحت نیستند و با دل خوش عیدی نمیدن پس خیلی هم ناراحت نشو

ممکنه اینطوری پیش خودشون فکر کنند که وضع خواهرت از شما پایین تره و شما نیازی به عیدی اونا هم نداری و اینکه اون یه دونه است