2777
2789
عنوان

بچه بیاین بگین من چکار کنم

105 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ها من با خواهر شوهرم توی یک ساختمان دو طبقه زندگی می کنیم خواهر شوهرم خیلی انسان خود خواهی هست حالا  بماند چقدرما رو اذیت کرد و با مادرشوهرم دست به یکی شدن و طبقه خوب رو برداشتن من طبقه بالا هستم و اب بالا کم میاد شوهرم گفت پمپ بزاریم امروز شوهرش گفت باید از پول خودتون بزارین و ما مشکل اب نداریم مشکل خودتونه وچند سال ما ماشین نداشتیم پار کینگ برای اونا بود الان ما ماشین خریدیم ولی پدر شوهرم اونو برد گذاشت پارکینگ برادر شوهرم .....

که یک وقت ماشین اونا بیرون نمونه شوهرم خیلی ناراحته میگه خونه رو باید عوض کنیم به مادر شوهرم گفت ولی مادر شوهرم شدید طرف اونا هست من استرس گرفتم میگم دعوا نشه من چه رفتاری نشون بدم ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث ما این هست وقتی ما شریک هستیم چه گناهی کردیم که بالا بشینیم و اب هم کم داشته باشیم بعد اینا زمانی که به نفعشونه خونه رو شریکیم وقتی به نفعشون نباشه بالا فقط برای ماست