2777
2789

امشب بعد چهار سال آهنگ هایی که مجردی به یاد عشقم گوش میدادم رو گوش دادم  اینقد اون موقعه ها اذیت شدم که دیگ هیچوقت این آهنگارو گوش ندادم امشب همه رو دانلود کردم  و ی دل سیر گریه کردم 😅

الان عشقم پیشمه بهم رسیدیم اما با خون دل 💔اونقد که بعد چهارسال هنوز داریم تاوان عشقمونو پس میدیم لیلی و مجنون و شیرین و فرهاد جلو ما لنگ میندازن 😂😂😂اینقد ک براهم سختی کشیدیم  و میکشیم

از خدا میخوام همه ی عاشقا به عشقشون برسن 💚 

چشمامو بستم بری برو ولی عاشق که ترسو نیست 

طاقت ندیدنت دیگه با این چشمای کم سو نیست

زندگیم میره ب باد میره به باد چون بیقراری تو 

روزای خوبم میاد اگه ی کم طاقت بیاری تو ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگار این تاپیکو من زدم با این تفاوت که.. ما باخون دلی ک خوردیم بازم نرسیدیم بهم💔

عزیزم هنوزم وقت دارین بازم تلاش کنین من ک دیگ نا امید ناامید شدیم اگ بهت بگم چقدددددر مشکل داشتیم باورت نمیشه 

واااای چقدر تلخخخخخ💔💔متاسفم  چرا بهم نرسیدین؟؟الان خوشبختی ؟

تلخ برای صدم ثانیشه.ده سال میگذره ازش اینکه بگم نشده دقیقه ای از ذهنم بیرون بره دروغ نگفتم. من یک خیانتکار بزرگم همینکه این عشق تو ذهن و قلبمه جزئی از وجودم شده و بیرون نمیره عذابم میده فقط بخاطر شوهرم بچه هام. ولی از نظر من عشق واقعی و خالص تمومی نداره ده ساله گریه میکنم از عشق ده ساله میسوزم ولی لذتم میبرم عشق یعنی نرسیدن خودمو اینجوری قانع میکنم😊

تلخ برای صدم ثانیشه.ده سال میگذره ازش اینکه بگم نشده دقیقه ای از ذهنم بیرون بره دروغ نگفتم. من یک خی ...

کاش از ذهن و فکرت بندازیش بیرون سعی کنی شوهرتو دوس داشته باشی دلم برا شوهرت سوخت ی لحظه فکر کن اونم یکی دیگ رو دوس داره چقد سخته

کاش از ذهن و فکرت بندازیش بیرون سعی کنی شوهرتو دوس داشته باشی دلم برا شوهرت سوخت ی لحظه فکر کن اونم ...

هیچ وقت نذاشتم حس درونیم وارد زنذگیم بشه من فقط عذاداریم خودمم و خودم نمیذارم ب خانوادم آسیب بزسه ازنظر روحی احساسی. خب عذاداریم برای از دست دادن عزیز تو قلبم هست. خودت ک عاشقی میفهمی من بخامم نمیتونم مث یه تیکه از اعضای بدنم شده. ولی خب چون  خودمم ادمی هم ک این چیزارو قبول دارم بالاهم گفتم عذاب وجدانم دارم بابتش ولی چیزیه ک هست بذار باشه ببینیم چی میشه اخرش😊