2777
2789
عنوان

فرهنگ آپارتمان‌نشینی

126 بازدید | 14 پست

همسایه‌هاتون چه کاری می‌کنن که بی‌فرهنگیشون رو نشون میده؟

یکی از همسایه‌های ما همش دود سیگارش توی خونه ماست. صبح، ظهر، عصر، نصف شب... ماهم به دود سیگار حساسیم اصلا نمی‌تونیم نفس بکشیم. هوا که گرم میشه و ما پنجره ها رو باز می‌کنیم، به خاطر دود سیگار ایشون هی باید ببندیمشون. 

کاش یکم فرهنگ و شعور داشتن بعضیا😒

از سیگار متنفرم بهشون تذکر بدین

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو غذاهای خوشمزه میاد هی از خونشون

خب من رژیمم دلم میخواد

لامصب قرمه سبزیاش چه بوی میدن

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

حدود ا ساله اومدیم تو این ساختمون

ینی لعنت ک حواله فروشنده می کنم

چرا؟ چون ک اونا ب خاطر آزار اهمسایه بغلی فروختن رفتن

از ی کشور عربی همسایه هستن حرف عادیشون فریاذه

صبح زود تا نصفه شب خدا شاهده در حال دعوا هستن چند تا پسر بزرگ داره نمی سازن با هم 

صبح کله سحری دخترشونو می خوان بیدار کنن بره مدرسه ینی فریاد مادره ست ک تو خونه ی ماست

هر چی فحش ناموسی موقع دعوا حواله هم می کنن 

حیف پولی ک هر ماه بابت شارژ می دم بیشتر مواقع می یام خونه مادرم خیر سرمون خونه جای خوب و لاکچری خریدیم لعنت ب اونی ک این خونه رو ب ما فروخت

ما هم مشکل بوی سیگار رو به خصوص تووی تابستون داریم ولی من به فرهنگ همسایه ربط نمیدم. متاسفانه خونه خ ...

اگه توی خونه سیگار بکشن که دودش نمیاد خونه ما... میان روی تراس سیگار می‌کشن. می‌تونن به جاش برن توی حیاط. بعدشم دقیقا به فرهنگشون ربط داره. نباید با خودش فکر کنه الان این دود سیگار من به تمام خونه‌های اطراف میره؟

ماهم همینطور ولی نمی‌دونیم کدوم همسایه هستن 😕

بوی سیگا ر یکی از همسایه ها میاد و میدونیم هم کیه.خیلیم اذیت میشیم چون تو خونواده سیگاری و اهل دود نداریم.اما هرگز تذکر ندادیم.چون همسایه هامون تا الان واقعا خوب بودن و مسائل جزیی رو باید گذشت کرد.یکی از همسایه هامون مثلا گاهی تو هفته مهمون دارن تا نزدیک صبح صدای بلند بلند خندیدن و آهنگ و صحبتشون میاد.ما خودمون به این مسائل حساسیم به بچه هام تذکر میدم چه برسه مهمون اونم وسط هفته.اما همه قرار نیست مثل هم باشن.تا جایی که بشه مدارا میکنیم.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
حدود ا ساله اومدیم تو این ساختمون ینی لعنت ک حواله فروشنده می کنم چرا؟ چون ک اونا ب خاطر آزار اهمس ...

ماهم یه همسایه اینجوری داشتیم خدارو شکر رفتن از اینجا😩 خدا بهتون صبر بده...

اگه توی خونه سیگار بکشن که دودش نمیاد خونه ما... میان روی تراس سیگار می‌کشن. می‌تونن به جاش برن توی ...

والا همسایه ما لب پنجره میکشه، دودش میاد توو خونه ما، هیچی هم نمیشه گفت. گاهی هم از نور گیر بو میاد! اینا رو واقعا چیزی نمیشه گفت. اما یه مدت همسایه رو به رومون در واحدش رو باز میگذاشت بوی سیگار راهرو رو برمیداشت به خونه ما هم میرسید، این رو تذکر دادیم حل شد ولی به نظرم به بقیه موارد نمیشه تذکر داد. دیگه خودتون میدونید.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
ماهم یه همسایه اینجوری داشتیم خدارو شکر رفتن از اینجا😩 خدا بهتون صبر بده...

والا بخدا قسم خونه ی مادر من می یایم بیشتر

فقط داریم شارژ می دیم

جالبه ادا طلبکارام در می یارن باباشون ک ادمو می بینه انگار می خواد دعوا کنه