2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خواهر شوهر دارم الان ۴سال ازدواج کردیم خونمون نیومده فقط واسه تولد بچه هام تماس گرفته تبریک گفته من مرتب بهش زنگ میزدم چون خودم خواهر نداشتم دلم میخاست باهاش صمیمی باشم .شاغل ماماست.زنک میزدند همه چی خوب دعوتم میکرد میگفتم استراخت مطلقم تو بارداری نمیتونم جایی برم یا بچه هام کوچیک بودن ..

اون پیش بقیه میگفت..‌ا خودش خواهر داشت پیشش نمیرفت.ی خونه پدری دارن کسی توش نیس پیش همه گفته برین بشون بگین کلید بهم بدن من ب فلانی هم گفتم بهم گوش نداد ..اصلا ب من نگفت بعدم اصلا ب من چ مربوط خونه پدری..واسه همی حرفاش بقیه میکنن شما اگه خوب بودین پا ....از خونتون نمیبردین..اون خودش نمیاد بخدا کوچیک ترین بی احترامی نکردیم..زنگ زدم ببینم چیه حرفش همش گفت مهمان دارم خداحافظ میخاست قط کنه 

منم خیلی ناراحت شدم گفتم اولا زشت بود گوشی اون جور قط کردین بعدشم دیگه حرفی باهاتون ندارم .ولی دیگه اسمم نیارین ..کارم بد بود؟؟؟

من که متوجه چیزی نشدم. وات؟؟؟

خواهر شوهرم نمیاد نمیره با خونواده خودش اصلا جور نیست ولی بدم نیست فقط نمیاد سر بزنه حتا واسه تولد بچه های برادرش ..پیش بقیه میگه گله میکنه اونا هم میگن شما اگه خوب بودین پاش از خونتون نمیبردین اصلا نیومده ک بخایم پاش ببریم خیلی دلم گرفت ک یجوری رفتار میکنه ک برادرا و زن برادرا رو پیش بقیه خراب کنه نمیدونم چرا