2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز زن قبلیشو دوست داره

4208 بازدید | 77 پست

بچه ها خیلی ناراحتم 

مادرم منو به زور داد به یکی از اقوام دور که قبلاً ازدواج کرده بود و جدا شده بود یه بچه هم داره 

همش به این فک میکنم نکنه هنوز دوسش داره 

یه دفترم تو وسایلش پیدا کردم توش نوشته بود دوست دارم فلانی 

و یه جاهاییش با اتو سوخته شده بود 

خیلی مشکوکم 

هر ثانیه از روزام شده مرگ 

من زندگی نمیکنم مردگی میکنم 

کاش بمیرم راحت شم از این گوه کاریا 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مث شوهر سابق من

اونم بچه داره زن جدیدشم فامیلشونه😕😕

هنوزم به من پیام میده😕

وای😐

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

چه ربطی داره خانم منم جدا شدم یعنی الان به زنم فکر میکنم؟ البته ازدواج خاصی نبود، اما این دلیل نمیشه هرکی جدا شده داره به ازدواج قبلیش فکر میکنه اگه خوب بود که ادامه میداد نمیومد شمارو بگیره بجا اینکه قضاوت کنی و افکارتو پر کنی از این داستانا به زندگیت برس و جذاب کن زندگیتو

چرا انقدر کنجکاوی؟ به جای اینکه زندگی کنی دنبال گندزدن به زندگیتی. صددرصد یه حسی بهش داره ولی این دلیل نمیشه تو نتونی به قلبش راه پیدا کنی. سعی کن بهترین خاطره هارو باهمسرت بسازی که خاطراتش با بقیه کمرنگ شن

خوب از کجا بدونم مجبور نشده طلاقش بده  همش میترسم نکنه دوسش داشته باشه  لطفاً کمک کنید&n ...

یکم به زندگیتون رنگ بدید نمیدونم چرا شما خانم ها دنبال مرده صد سال پیش هستین کاش قبل از ازدواج یکم باهم حرف میزدین که اینجوری پیش خود فکرای بیهوده نکنید

چه ربطی داره خانم منم جدا شدم یعنی الان به زنم فکر میکنم؟ البته ازدواج خاصی نبود، اما این دلیل نمیشه ...

آخه یه جوری 

شما اصلا بهش فکر نمیکنید؟؟

من همش فکر میکنم دوسش داره و غیر...

از خودش رفتار خاصی م دیدی؟  اگر ندیدی که بیخودی داری خودتو آزار میدی... ایشون ی گذشته ای داشته ...

نه 

همش میگه ندارم 

ولی انگار یکی از درون میاد میگه یادته اینجوری شد و دفتر و غیره..

آخه یه جوری  شما اصلا بهش فکر نمیکنید؟؟ من همش فکر میکنم دوسش داره و غیر...

والا به زور بامن ازدواج کرده بود منم در جریان نبودم روز سوم گفت عقد محضری گفت طلاق، الان باید بهش فکر کنم؟ فقط با زندگیم بازی شد الان هرجا برم خواستگاری باید گذشتمو هی بگم  و خب سخت شده ازدواج برام

نه  همش میگه ندارم  ولی انگار یکی از درون میاد میگه یادته اینجوری شد و دفتر و غیره..

درون ت واقعی نیس.. توی زندگیت تشویش ننداز.. مرد و زن مطلقه همینه یه گذشته داره.. ولی وقتی به تو احترام میزاره توم به زندگی ت بچسب