2777
2789
عنوان

برترین ضدآفتاب ها(جمع بندی)

24687 بازدید | 30 پست

توی خصوصی یا تاپیک ها درخواست داشتید یه جمع بندی از برترین ضدآفتاب های کره ای واستون بذارم.اول یه توضیحی بدم:

جدیدا ضدآفتاب های کره ای تو مارکت اروپا و آمریکا بسیار محبوب و پرفروش شدن به این دلایل:

1)تنوع محصولات

2)سبک بودن بافت ضدآفتاب

3)و غیرجوش زا بودنشون

برترین برندهای ضدآفتاب کره ای: لابیوته ،راندلب و بیوتی آف جوسان هستن که بنظرم هرسه بی نظیرن!

اما خب شاید ب دلیل قیمت بالا بعضا نتونن خرید کنن. پس به جاش برندهای زیر رو پیشنهاد میدم:

ژیگوت (دو مدل داره.مدل سفیدش واقعا روشن کنندس)

فرودیا( رنگ آبیش فوق العاده بود!واقعا صورتمو روشن میکرد)

فارم استی(تنوع زیاد داره که همشونم عالی هستن ولی خودم مدل آبرسانش رو بیشتر دوست داشتم)

اپیو(تنوعش زیاده. خودم مدل تون آپش رو تست کردم که یه رنگ صورتی نازی ب صورت میده)

کوزارکس (برای پوست های خشک بهتره)

و دکتر جی(که بسیار سبک هست)

بازم اگه برند دیگه ای رو خواستید یا سوالی بود بگید همینجا جواب میدم

چون تنوع زیاده و همش واقعا جا نمیشه یه جا بگم

ایران گیر میان؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزيزم همشون رو آنلاين شاپ ها ميارن واستون از خود كره جنوبى

سایت معتبر میشناسید؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
سایت معتبر میشناسید؟

آنلاين شاپ هاى زير خريد كردم معتبر بودن كلاهبردارم نبودن:

هم پيج Danzhebeauty هست که هم از كره اى هم غيركره اى محصولات مياره

هم سایت faerakorea.com هست پیجم داره

هم addtrolly.com و‌هم mooncosmetic.ir

آنلاين شاپ هاى زير خريد كردم معتبر بودن كلاهبردارم نبودن: هم پيج Danzhebeauty هست که هم از كره اى ه ...

خیالم راحت باشه دیگه عزیزم؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
آنلاين شاپ هاى زير خريد كردم معتبر بودن كلاهبردارم نبودن: هم پيج Danzhebeauty هست که هم از كره اى ه ...

عزیزم از سایت addtrolly خرید داشتین؟

از رایا مارکت چی؟

میخواستم ضد آفتاب لابیوته یا بیوتی آف جوسان رو بخرم میترسم فیک باشه

فوم ضد جوش یا یه مدل دیگه فوم سراوی . اون که سبزه و مال پوست نرمال تا چربه چطوره؟ برای پوست مختلط و مستعد جوش کدوم بهتره؟

اینم عکسشون:

پوست رو خشک و ملتهب نمیکنه؟

اینا بهترن یا فوم کلارنس که برای پوست مختلط تا چربه؟ همون سبز رنگه که میگن ضد جوشه.

محصولات برند استوری درم خوبه؟ همون کره ایه

و نظرت درمورد تونر پروپولیس کوزارکس چیه؟ برای نوع پوست من

و آبرسان ژلی ۷۲ ساعته کلینیک که صورتیه و ۴۸ میله.

و بی زحمت یه مرطوب کننده خوبم برای تایپ پوستم معرفی کن

فوم ضد جوش یا یه مدل دیگه فوم سراوی . اون که سبزه و مال پوست نرمال تا چربه چطوره؟ برای پوست مختلط و ...

البته تست پوست که میگن بعد از حمام تا یکساعت به پوست هیچی نزنید انجام دادم پوستم خشکه. فقط بینی و جونم نرمال بود.

فوم ضد جوش یا یه مدل دیگه فوم سراوی . اون که سبزه و مال پوست نرمال تا چربه چطوره؟ برای پوست مختلط و ...

سلام عزیزم

همه محصولاتی که نام بردی (غیر از استوری درم که نمیشناسم) بقیه عالی و باکیفیت هستن ولی اینکه به پوست شما میسازه یا نه رو من و حتی کمپانیشم نمیتونه تضمین کنه!!

من خودم ژل شست و شو و همینطور مرطوب کننده سراوی رو دارم و فوق العادس واسم! درصد نارضایتیشم تو سایت های خارجی خیلی نادره! و میتونم بگم حتی از کلارنس و کلینیک هم برای من به شخصه بهتر بوده

تونر پروپولیس کوزارکسم دارم! عالیه ولی یه هشدار! اگه پوستت مثل من مستعد جوشه، هرشب نزن! مثلا من فقط 1بار درهفته میزنم که سد دفاعی پوستم تقویت بشه ولی چون حاوی ترکیبات جوش زا هست  اگه هرشب بزنی ، ممکنه جوش بیاره

عزیزم از سایت addtrolly خرید داشتین؟ از رایا مارکت چی؟ میخواستم ضد آفتاب لابیوته یا بیوتی آف جوسان ...

آره خرید داشتم . از رایا اوردینری خریدم از Addtrolly هم محصولات کره ای خریدم تا الان که فیک ندادن دست مشتری   

واسه محصولات کره ای اینا هم خوبن: 

https://bomshopcosmetic.com/ و http://shifaanyshop.ir/