2777
2789

یکی از نزدیکان ادعا میکنه دخترش تو یه سالگی ده تا شعر رو حفظ بوده و همسر من اصرار داره که اصلا امکان نداره من میگم چرا که نه احتمال داره شما مورد این مدلی تا حالا شنیدین یا دیدین 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ساله به زور میگه بابا

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

امکان نداره گل من 

کودک یک ساله به زور چهار دست و پا میره 

مگه حضرت مسیخه که تو کودکی حرف بزنه چه برسه به شعر خوندن 

ولی یادت بمونه وقتی همه تنهات گذاشتن من هستم. خودم میام بلندت می‌کنم بغلت می‌کنم حتی باهات گریه می‌کنم. بعد هم میطگردم دنبال همه تیکه‌های شکسته شده قلبت و می‌چسبونمشون به هم.

من دخترم زیر یکسال عدد یک رو نشون میداد تقریبا از پنج ماهگی . بعد یکسال هم من شعرو میخونم اون کلمات بعد رو میگه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
فک نمی کنم امکان پذیر باشه . الان دخترش چند سالشه؟

۱۵ سالشه و به نظر نرمال میاد منظورم اینکه سطح درسیش خیلی عالیه اما وقتی میبینیش به نظرت نمیاد نابغه باشه 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
پسر من یه سالشه اصلا واضح حرف نمیزنه چه برسه به شعر . زیر دوسال فک نمی کنم بتونن شعر بخونن

چرا تیکه تیکه میتونه بخونه به هوش بچه بستگی داره من یکسال و نیم تا پنج هم میشمرد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋