2777
2789
اینکه اگ سر به راه شده چجوری

عزیزم خودش باید بخواد پسرا به سن بلوغ رسیده نرسیده جذب جنس مخالف میشن و خیلی هم طبیعیه  

حالا یه سری تک پر میشن یه سری شیطون میشن 

یه سری هم بعد ازدواج تازه به دهنشون مزه میکنه و می‌فهمن چی به چیه خیانت کار میشن 

ولی در کل خود مرد باید بخواد سر ب راه باشه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که شوهرم اهل درسه کار میکنه درس میخونه :) معلم خودمم بوده محل کارش مردونس و تدریس هم که میکنه همه مسئولین خانم آموزش گاه ۳ نفر سن دارن و با خودم رفیقن :) 

البته شوهرم آدم با خدایی هم هست گوش شیطون کر 

بنظرم آدم خوب و با خدا خیلی خوبه

اینو قبول دارم اما گفتم شاید قانون جذب و افکار مثبت درباره آینده بشه تغییرش داد 

اوه الان دیدم نوشتی زن بازی 

این سخته چند بار دستش رو شده خیانت تا چه حد بوده🥺

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
میشه توضیح بدی عزیزم

ازوقتی ازدواج کردیم اصلا موبایلش روچک نکردم ,حرف گذشته رو نزدم و من راه درست رفتم و از لحاظ جنسی کمبوداش جبران شد,دیگه دلیلی واسه اینکار نداشت,

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
شرایطشو اصلا ندارم  جدا بشم باید کارتنخواب بشم

طلاق عاطفی راهش نیست 

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین