2777
2789
عنوان

دندون قروچه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 24 پست
آها پس اول میره دندون پزشکی اگه مشکل نداشت بره دکتر اعصاب
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
وای فرشته جون راست میگی ... پس باید کفش آهنی پاش کنه ...
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بره دندانپزشک من شنیدم بعثی بزرگسالان ممکنه از دندونشون باشه.توی نت هم سرچ کنی توضیح داده کامل.مثلا من پسرم وقتی توی زمستون گلو درد داشته باشه دندون قروچه میکنه دکتر گفت به خاطر خلطه که میاد توی گلوش باعثه قروچه کردن دندونش میشه.
باشه پس میگه اول دندون پزشکی میره بعدش گوارش آخر از همه اعصاب ...
ببین من 2 سال مدام دندون قروچه داشتم همه راه ها هم رفتم از قرص آرامش گرفته تا نایت گارد ، من دو سال سر کار می رفتم و مدام کارم با کامپیوتر بوذ مدام هم دستم محکم زیر چونم بود و به فکم فشار میومد اون موقع متوجش نبودم و کار می کردم چون دقت می کردم دندونامو بدون اینکه بدونم فشار می دادم این شد که شد یه عادت من دکتر زیاد رفتم یکی گفت به همون اندازه که طول کشیده دندون قروچه کنی همون زمان هم می بره که برطرف شه و واقعا بعد از 2 سال خوب شد خودش ، البته درگیری ذهنی هم داشتم که برطرف شد و به آرامش نسبی رسیدم ولی واقعا 2 سال درگیر بودم همش حوله گرم می زاشتم رو فکم حالا قرص هم می خوردم اما خیلی فایده نداشت خودش باید بهتر شه حالا آرامششو سعی کنه بیشتر کنه و اینکه به فکش تو روز فشار ایجاد نکنه
ممنون از همه