2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

7460 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دو روز پیش تست بارداریم مثبت شد الحمدلله ولی یک هفته تمام لکه بینی داشتم تا امروز و امروز تبدیل به خونریزی شد.

دیروز بخاطر لکه بینی رفتم بیمارستانی که دکترم اونجا هستن چون ایام نوروز هست تا ۱۴ فروردین دکترم نیست.

خلاصه با شرح حالی که تو بیمارستان به ماماها دادم با دکترم تماس گرفتن و موضوع رو باهاش در میان گذاشتن و اینکه عدد بتای آزمایشم ۳۰ بودش هم توی آزمایشگاه و هم توی بیمارستان منو ترسوندن و گفتن برای ۴ هفته و ۵ روز این عدد خیلی پایین و معلوم نیست این بارداری موفقیت آمیز باشه.

خلاصه جواب دکترم این بود که عدد ۳۰ موردی نداره ولی باید قرض دوفاستون روزی دو عدد مصرف کنم تا چهارشنبه که بدم پیش خود دکتر

و قرار شد اگر خونریزی داشتم برم بیمارستان

خب شوهرم سرکار بود و منم تنها تو خونه و یهو لکه های قهوه ای تبدیل شدن به خون و یکم ترشحات خونی که نمیدونم چی بشه گفت بهشون؟

نمیدونستم چیکار کنم زنگ زدم به یه خانم ماما باهاشون صبحت کردم و جریان رو گفتم گفتن که نگران نباش و بعضیها بیشتر از بقیه خونریزی دارن تو فقط استراحت کن و سوئی عدس بخور تا خونریزیت قطع بشه و اصلا سونو و معاینه کرد چون اگر قرار بر سقط باشه چون خیلی کوچولوعه خود به خود سقط میشه اما اگر قرار به سقط نباشه با سونو و دستکاری احتمال سقط بیشتر میشه. حالا من موندم که چیکار کنم؟😭  

ببخشید که طولانی شد خواستم دقیق بگم که بهتر بتونیم کمکم کنین.

هرچی خدا بخواد من لکه بینی داشتم قلبش تشکیل نشد

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عدد بتات خیلی کمه ، منم پارسال بتام ۳۲ بود که دکتر گفت مشکوکه بعد، دو روز بعد تکرار کردم شد ۱۶ ، پایین اومد ، ، اگه تردید داری دو روز از آزمایش اولت گذشته مجدد بتا بده اگه بالا نرفته که سقط میشه خودش، 

خب عزیزم الان تنها چاره شما همون استراحته ان شا الله که به خیر میگذره 

ان شاء الله امیدم به خداست

خونمم ۱۴ تا پله داره تا واحد ما سخته ازین پله ها بالا و پایین رفتن 

نترس دختر خواهرشوهر من تا ۳ ماه داشت اونم زیاد ماشالله دخترش الان ۴ سالش و سالم

چقدر خوب خدا حفظش کنه

میدونی بدیش برای من اینه وسط عید نوروز فهمیدم که باردارم و دسترسی به دکترم ندارم تا ۱۴ فروردین

خواهر شوهرم یکبار باردار شد بخاطر خونریزی رفت بیمارستان انقدر دستکاریش کردن و سانتی واژینال و ... که به محض مرخص شدن از بیمارستان بچش سقط شد

باز امسالم باردار شد تا ۱۳ هفتگی همه چی خوب بود یهو افتاد رو لکه بینی رفت سونو گفتن بچه مرده تو شکمت و باز اونم از بین رفت

عزیزم استرس نداشته باش استرس ک بدتره  فقط استراحت کن پاهات بالا باشه بزن ب دیوار  شنیدم ...

فعلا که همین کارو میکنم اما بیمارستان ازم تعهد گرفته که اگه خونریزی شدید شد برم سریع بیمارستان حالا موندم چه کنم؟

فعلا که همین کارو میکنم اما بیمارستان ازم تعهد گرفته که اگه خونریزی شدید شد برم سریع بیمارستان حالا ...

به حرف دکترت گوش کن

گفته اگه خون دیدی،برو بیمارستان

به نظرم برو