2777
2789
عنوان

یکیو دوسدارم اما بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معرفی کرده بهش اونم منو دیده مامانشم خیلی دوسم داره اما میگه چون تازه جداشده یکم زمان میخواد برا ازد ...

معرفی کرده یا گفته تو دوسش داری؟؟؟

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
بچش خیلی شیرینه دوسش ذارم 

بعدا بچه خودت دنیا بیاد چی؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
ن اصلا اونا اول گفتن من اصن ندیده بودمش تا دیروز 

پس نگو آخه تو ی روز دوس داشتنت  معلوم شده؟

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
بچشو قبول کردی؟

نمیگم عین بچه خودم چون مهرمادری بچه نداشتم ممکنه نداشته باشم ولی عین خواهرخودم دوسش دارم دوس دارم بهم وابسته شه باهام جور بشه..چون باباش دوس دارم بچشم خیلی

خدایاشکرت...❤️

اوناچی گفتن..پس صبرکن اون اقدام کنه توحرکتی نکنه بخودت بزس خوشگل باش انشالا ک بهم برسید

اخع من الان ی خاستکار دارم اشنا شدیم منتظر جوابمه 

ب قصد پرواز سقوط تجربه کردیم
من اندومتیوز دارم نمیدونم نی نی دارم میشم یا نه نداشتم بچه ک بدونم چجوریه

چون خیلیا خوب بودن بعدش که بچشون دنیا اومدن شدن شمر زجروشن البته جسارت نشه منظورم شما نیستین 

ولی این موضوع دل بزرگی میخواد حسابی فکر کن

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸