من رفتم دکتر گفتن یکی از تخمدان هات یکم کوچیکه ولی حامله میشی عفونت داشتم یکی ی خانمیو بهم معرفی کرد ک ی شیافت هایی گیاهی درست میکنن ازشون گرفتن ۵ بسته شیافت مصرف کردم الان بسته ۳ خیلی عفونت ازم ریخت یا تیکه تیکه هایه بزرگ نمیدونم چی بودن خلاصه الان ۲ ماخ اقدامم نزدیکی داشتم الان از پریشبه زیر دلم تیر میکشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همون شیافو استفاده کردم.رحممو گرم کرد.رطوبت اضافه رحمو گرفت و . قشنگ پاکسازی کرد رحممو و سریع باردار شدم ب لطف خدا ... آرامش داشته باش و روال عادی درمانتو انجام بده ...
در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست
اون خانوم نوری و میگی تو اینستاگرام پیج داره درمان نازایی من میخواستم بگیرم نشد ایشالا این ما ...
نه عزیزم تو اینستا نیستن این دارورو نسل ب نسل ادامه دادن و واقعا معجزه میکنه خاستی شمارشو میزارم وردارین اول زنگ میزنین مشاوره میده بهتون ک چن بسته احتیاج داری من پریود نمیشدم ب لطف این شیافتا الان ۲ ماهه پریودم منظمه بارداری هم افزایش میده واسه همه چی خوبه