2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم زود باردار شم؟

9083 بازدید | 50 پست

من رفتم دکتر گفتن یکی از تخمدان هات یکم کوچیکه ولی حامله میشی عفونت داشتم یکی ی خانمیو بهم معرفی کرد ک ی شیافت هایی گیاهی درست میکنن ازشون گرفتن ۵ بسته شیافت مصرف کردم الان بسته ۳ خیلی عفونت ازم ریخت یا تیکه تیکه هایه بزرگ نمیدونم چی بودن خلاصه الان ۲ ماخ اقدامم نزدیکی داشتم الان از پریشبه زیر دلم تیر میکشه 

مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی چیزای گیاهی خودت رفتی گرفتی

چون عفونت داشتم هزار بار رفتم دکتر ولی درمان نشدم 

مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️
ایشالا زود زود مامان میشی  منم تو اقدامم اما نشدم  خیلی سخته صبر

ایشالله واسم دعا کنین خیلی تنهام احتیاج ب یه همدم دارم 😭💔

ان شاءالله همین ماه پریود نمیشی و بارداری😍😍

ایشالله😭💔

منم همون شیافو استفاده کردم.رحممو گرم کرد.رطوبت اضافه رحمو گرفت و . قشنگ پاکسازی کرد رحممو و سریع باردار شدم ب لطف خدا ... آرامش داشته باش و روال عادی درمانتو انجام بده ...

در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست     
ایشالله واسم دعا کنین خیلی تنهام احتیاج ب یه همدم دارم 😭💔

منم مثل توام

انقدر دلم میخواد یکی بهم بگه مامان  بدوو تو خونم  و... 

ایشالا این ماه بارداری به حق فاطمه زهرا 

منم دعا کن  مادر بشم

اون خانوم نوری و میگی تو اینستاگرام پیج داره  درمان نازایی من میخواستم بگیرم نشد ایشالا این ما ...

نه عزیزم تو اینستا نیستن این دارورو نسل ب نسل ادامه دادن و واقعا معجزه میکنه خاستی شمارشو میزارم وردارین اول زنگ میزنین مشاوره میده بهتون ک چن بسته احتیاج داری من پریود نمیشدم ب لطف این شیافتا الان ۲ ماهه پریودم منظمه بارداری هم افزایش میده واسه همه چی خوبه