2777
2789

توروخدا بگید چی‌بهش بدم‌ک‌مریض نشه هممون‌ویروس‌‌گرفتیم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

وای خدای من ،خیلی مراقب باشین. بزرگترها خب ماسک بزنین و خیلی رعایت کنین. بچه بگیره هم خودش و هم شما اذیت میشید. 

آویشن با  نبات دم کن بده بچه بخوره خودتون هم بخورین خوبه واستون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ویزوسی علایمش چیه

دلپیچه و اسهال

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
وای خدای من ،خیلی مراقب باشین. بزرگترها خب ماسک بزنین و خیلی رعایت کنین. بچه بگیره هم خودش و هم شما ...

ممنونم یعنی الان هرکی هرچی بگه میدم‌بهش درگیر نشه 

من و‌خواهرم‌ماسک‌میزنیم ولی مامان بابام ن😖

سانستول براش بگیر

اگه دمنوش هم میخوره آویشن و پونه دم کن براش خودتون هم بخورید

شربت آبلیمو عسل هم خوبه خودتون هم بخورید

ازش بخواین وقتی پیشتونه ماسک بزنه 

خودتونم بزنید 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
وای خدای من ،خیلی مراقب باشین. بزرگترها خب ماسک بزنین و خیلی رعایت کنین. بچه بگیره هم خودش و هم شما ...

آویشن به هرکسی نمی سازه 

بهترین روش همون آب و عسل و چند قطره لیمو ترش تازه هست . روزی چند بار بدند . مخصوصا صبح ناشتا . و اینکه روزی چند بار آب نمک تو دهنش بچرخونه   

سانستول براش بگیر اگه دمنوش هم میخوره آویشن و پونه دم کن براش خودتون هم بخورید شربت آبلیمو عسل هم ...

سانستول چیه

بقیه رو‌حتما انجام‌میدم‌

بچست هی بگم‌ماسک‌خب اذیت میشه گاها در میاره 

منم باردارم گرفتم خیلی نگرانم شرمنده ببخشید مدفوع شماهم سیاه شده؟

دقیقا بله 

از پسرمم الان سیاه بود😖😖😖😖

دکتر به من گفت کروناست  منم ۴ ۵ روز از استرس دیوونه شدم

بعلت سفکسیم هست از شما ....من سفکسیم خوردم دچار تب واسهال شدم که نوع اسهالم جوری بود که فقط لخته لخته مخاط قهوه ای دفع میکردم 

تا ۱۰روز خوردم بعد از اینکه تموم شد بشدت مخاط دفع کردم تا یکی دوماه

دقیقا بله  از پسرمم الان سیاه بود😖😖😖😖

عزیزم شما نوع اسهالتون چجوریه؟منم گرفتم اسهالم کاملا ابکی بود در روز ۱۵بار اسهال ابکی شدم روزای دیگه هم گلاب به روتون بلافاصله بعد از غذا چندین باراسهال ومخاط دفع میکردم و کف دفع میکردم