یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
قبلش کولیک از بهش دادم بعد گریپ. گریپ خیلی براش خوب بود اما فک کنم بالای ۲ماه میدن
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
دختر منم نق نقو شده بذاریش زمین جیغ میزنه گریه میکنه یکسره باید یچیزی تو دهنش باشه مک بزنه پستونک هم نمیخوره شبا تا ۴ بیداره روزا کلا دو سه ساعت درست میخوابه...
کولیف میدم بهش چون خیلی دل درد داشت و نفخ بهتره الان
من 10 روز زایمان کردم دست تنها روز نق میزنه عصر ها دیگه بدتر از ساعت 12 شب تا ساعت 2 بامداد هم همین طور گیه فقط راه میرم توخونه که بزارشوهرم بخواب که بتون بره سرکار ساعت 5 صبح هم بیدار میشه تاساعت 7
خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت