2777
2789
عنوان

من با این بچه بدغذا چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3634 بازدید | 37 پست
دیگه قران گفته 2 سال کامل شیر بدیم دیگه نده نداریم خدا صلاح بیشتر میدونه

بالا شیر خودمو میخورد از سینه گرفتم غذا خور بشه دو هفته چیزی نخورد بی حال می‌شد شیرخشک دادم 

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
هیچ کاری نمیتونی کنی جز اینکه یک چهارم یه لیوان بهش شراب بدی  اونقدر اشتهاش باز میشه که نگو و ...

جدی گفتی یبار بدم؟تلخ نیس بدش بیاد بدتر

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فعالیتش عین بنزه اینقد راه میره کف پاش داغ میکنه باور میکنی اما چیزی به اسم گرسنگی نداره این بچه

خوب پس اگه فعالیتش خوبه تمرکز کن روی تزئین شکل غذاش و غذاهای انگشتی و امتحان مزه های مختلف . 

مثلا من دختر خودم اون اول که تازه میخواستم غذا بهش بدم اصلا فرنی و حریره و این چیزا دوست نداشت و نمی خورد ولی مثلا نون تست تخم مرغی رو دوست داشت . 

یا یکی بود میگفت یکم ماست توی کاسه میذاره جلوی بچش تا باهاش بازی کنه ، لا به لاش اونم چند قاشق میذاشت توی دهنش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آخه هیچی هیچی نمیخوره وزنش ۱۰کیلو بیشتر نیس

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید شما هم آلرژی داشت پسرتون؟ شیرخشک چی میدادین بهش؟ چقدر وزن می‌گرفت در ماه؟ دختر من نئوکیت داره میخوره الان،ده ماهشه

🌈 تغذیه شاد و سلامت کودکان: ایده‌ها و ترفندها

آیا تدارک غذا برای کودکان همیشه چالش‌آور است؟ با ما همراه شوید تا با ترفندها و ایده‌های جذاب، بدغذا بودن را برطرف کنیم و تنوع در غذاهای کودکان خود ایجاد کنیم.

🍏 تنوع در غذا:

1. معرفی رنگارنگ میوه و سبزیجات
  2. تزئینات جذاب و شکلات‌ها
  3. آشپزخانه بازی

🥦 رفع بدغذا بودن با ترفندهای بازیگوشانه:

1. پیکنیک غذایی بازی
  2. تنوع در طعم ها
  3. داستان‌های غذایی

👶🍎 همراه ما:

• از طریق راهنمایی‌های ما، بهترین راه‌ها برای تغذیه سلامتی کودکان خود را کشف کنید.

🌐 چگونه با غذاها کودکان را به افزایش وزن ترغیب کنیم(بدغذا بودن کودکان و راهکار های رفع آن) - روزفیت (roozfit.com)

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم، خیلی نگران بودم چون احساس میکردم قد دخترم کوتاه مونده ، دکتر یه قطره مولتی ویتامین نوشت برای دخترم. از یه برندی که آمریکایی بود. یک ماه خورد، تو معاینه بعدی ،خداروشکر گوش شیطون کر، قشنگ تغییر رشدش معلوم شد. من اون موقع از نگرانی شبا تا صبح خوابم نمی‌برد. پیرو کرده بود

با سلام خانوما من مامان دوتا بچه ام که دخترم(بچه ی بزرگم)بینهایت بدغذاست یادمه مدام در حاله غذا درست کردن بودم به امید اینکه یک لقمه بخوره،ولی متاسفانه هیچ تمایلی به غذا نداشت ولی پسرم که به دنیا اومدروشمو تغییر دادم،شش ماهگی براش فرنی درست کردم دیدم تف میکنه بعدا سوپ هم به همین منوال تف می کرد و هر خوراکیه دیگه ای، منم کلا ول کردم و هیچی درست نمیکردم تا ۹ ماهگی هیچی نخورد جز شیرم باورتون میشه،هیچی فقط شیرخودم منم با ابنکه حرص میخورم ولی به روم نیاو ردم و تحمل کردم،حتی دارو نمیخورد، تو ماهه ده مامانم یه ذره برنج دهنش گذاشت و اینم خورد منم ذوق مرگ ترین ولی بازم به روم نیاوردم،بعد از اون هر وقت غذا میاوردم و میخورد که خوب، اگه نه، بدون کوچک ترین اصراری جمع میکردم یکم بزرگ تر که شد بیشتر خوراکی ها رو جلوش میذاشتم هرجور دلش خواست بخوره . میخوام بگم الان فوقالعاده خوش خوراکه از خوردنش کیف میکنم،پس یه خواهش دارم : مامانا تورو خدا بچه ها رو ولشون کنین دوستیمون دوستیه خاله خرسس بدترشون میکنه دنباله دارو و راهکار عجیب غریب نباشین فقط بچه رو به حاله خودش بذارین هروقت خواست بخوره،یه ماه لاغرتر میشه ولی نمیمیره عوضش خوش خوراک میشه و بعدش میره به سمت تپلی،به فکر خورد و خوراک خودتون باشین بچه، مامانِ سالم و پرانرژی میخواد،میخواین بچه ی سالم داشته باشین به فکر خودتون باشین،هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باشین که کم گذاشتین،نه،شما اَدَبتون،خوراکتون،رفتارتون و درست کنید تا بهترین بچه هارو هم به دنیا ارزه کنید...زنده و پرقدرت باشین....